Burkolás és parkettázás

Burkolás és parkettázás

épület burkolás kedvező áron

Cégünk vállal épület burkolást, hidegburkolást, parkettázást, lakásburkolást. Sok év tapasztalatával a hátunk mögött már precízen, alaposan, körültekintően végezzük el munkánkat. Bármilyen egyedi elképzelésre vevők vagyunk, kiemelkedően fontos számunkra, hogy mi magunk is fejlődjünk szakmailag, így sosem tartózkodunk az egyedi elképzelésektől. Álmodja meg álmai lakását, majd keressen fel minket, hogy együtt megvalósíthassuk.

Cégünk vállal épület burkolást, hidegburkolást, parkettázást, lakásburkolást. Sok év tapasztalatával a hátunk mögött már precízen, alaposan, körültekintően végezzük el munkánkat. Bármilyen egyedi elképzelésre vevők vagyunk, kiemelkedően fontos számunkra, hogy mi magunk is fejlődjünk szakmailag, így sosem tartózkodunk az egyedi elképzelésektől. Legyen szó akár díszítő elemekről, vagy egyedi parkettáról, mi alkalmazkodunk! Álmodja meg álmai lakását, majd keressen fel minket, hogy együtt megvalósíthassuk.

KERESED A MEGFELELŐT ÁLMAIDHOZ? MOST VAGY JÓ HELYEN!

Megálmodtad életed legszebb belsejével megáldott hajlékát? MI megvalósítjuk legmerészebb álmaidat! Kézzelfoghatóvá,tartóssá,barátságossá tesszük mindazt, amit elképzeltél. Nem csak szakemberek vagyunk,hanem olyanok, akiknek fontos, hogy ne utólag kelljen törnöd a fejed a legjobb megoldáson. a díszítőművész szakma teljes ismerete, valamint sok-sok év szakmai tapasztalata, mind segítségedre van a valóban jó döntés meghozásában. Legfőbb kívánságunk, hogy együtt örüljünk a végeredménynek és mindketten büszkék lehessünk arra, ami elkészült!

Épület burkolás

Burkoló munkálataink közé tartozik többek között a normál, illetve diagonál fal és padló hidegburkolás, a lépcső és lábazat burkolás, a vízzáró szigetelés készítése, a zuhanytálca és kádfalazás. A komplex hidegburkoló munkálatok mellett a kisebb kőműves munkák terén, illetve szigetelési, gipszkartonozási és festési feladatok terén is készséggel állunk rendelkezésedre.

Több éves szakmai tapasztalattal segítünk neked a munkálatok előkészítésében. Legyen bármilyen kérdésed a burkolással kapcsolatban, mi azt a lehető legkörültekintőbben, a legnagyobb alapossággal megválaszoljuk. Előre egyeztett időpontban kollegánk felméri a helyszínt, melyet követően komplett árajánlattal jelentkezünk. Várjuk a hívásod!

Hidegburkolás

Családi házak, lakások, irodák, ipari létesítmények teljeskörű hidegburkolási munkálataiat vállaljuk. Az anyagbeszerzésnél már jól bevált partner rendszereinket felhasználva segíthetünk kedvezményesen beszerezni a szükséges anyagokat. A burkolás előtti esetleges bontásokat is vállaljuk és az abból keletkezett hulladék, sitt elszállításáról is gondoskodunk.

Kalkulálj előre fix áraink segítségével rejtett költéségek nélkül. Kérj ingyenes helyszíni felmérést a még pontosabb ajánlathoz! Tartós és szépen kivitelezett burkolási munkák születnek a kezeink alatt. A burkolás során mindig arra törekszünk, hogy a legtöbbet hozzuk ki abból a burkolatból, amit választottál az életteredbe. Igényes szakmai hozzáállásom biztosítja a burkoló munkáink precizitását!

Parkettázás

Korszerű anyagok, garantálják a minőséget, valamint a gyorsaságot, hogy ne kelljen várnod sokáig a "csodára". Porelszívós csiszológépeink, egyaránt garantálják, a tiszta munkát, nem kell takarítóbrigádot hívni utánunk, mert meglepően kevés porral jár a parketta felcsiszolása! Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött vállalunk különböző parkettás szakmunkánkat, mint például a parketta lerakás, átrakás, felújítás, de ide tartozik a parketta csiszolás és lakkozás is.

A parkettázás munkafolyamatainak ugyan nem képezi részét a parketta ápolás, ellenben szorosan kapcsolódik hozzá, mivel az idő tényező nagyon fontos szempont. Megfelelő ápolással épségben képesek vagyunk megtartani a parkettázott felületeket, valamint a felújítás időszakait is több évvel elhalaszthatjuk. Természetesen erről megfelelő információkat biztosítunk, ha úgy érzed szükséged van rá. Kérdezz bátran!

Kérjük, hogy mindig vegye igénybe ingyenes és személyre szabott árajánlat szolgáltatásunkat, hiszen csak akkor tudunk pontosabb árat mondani, amikor felmértük a helyszínt és megnéztük, milyen munkálatokra van szükség. Természetesen segítünk Önnek választani, és segítségünkkel lehet, hogy olcsóbban jobb minőségű anyagokat tud vásárolni, mint ha egyedül tenné. Az oldalon feltüntetett árak munkadíjak, a szükséges anyagokat nem tartalmazzák! A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, minden esetben helyszíni felmérés és egyedi ajánlat tétel szükséges!

A felméréseket az elméleti és gyakorlati szakemberek közösen végzik el, tájékoztatjuk Önt a különböző technológiák, és építőanyagok előnyeiről és hátrányiról, hogy Önnek a legtöbb információ álljon a rendelkezésre, a döntés meghozásához. Budapest területén a felmérés és az ajánlattétel egyaránt ingyenes, igény szerint az anyagbeszerzésben és szállításban is tudunk segíteni!