Gáz és vízszerelés

Gáz és vízszerelés

Gáz és vízszerelés Budapesten

Gázkészülék szervíz minden gázkészülék típushoz! éjjel-nappal Hívjon minket bizalommal Budapest és környékén. Kazánok, cirkók, bojlerek, gázkészülékek javításával, szervízelésével, karbantartásával és cseréjével foglalkozunk. Kisebb és nagyobb problémák miatt is kiszállunk, akár éjjel is, mert tudjuk, hogy a baj mindig a legrosszabbkor jön. Keressen minket, és mi megoldjuk a problémáját!

Gázkészülék szervíz minden gázkészülék típushoz! éjjel-nappal Hívjon minket bizalommal Budapest és környékén. Kazánok, cirkók, bojlerek, gázkészülékek javításával, szervízelésével, karbantartásával és cseréjével foglalkozunk. De csőtörés esetén hívhat, vagy akkor is, ha darálós wc-je feladta a küzdelmet. Kisebb és nagyobb problémák miatt is kiszállunk, akár éjjel is, mert tudjuk, hogy a baj mindig a legrosszabbkor jön. Munkánkra teljes garanciát adunk, mert tudjuk, hogy jó munkát végzünk.Keressen minket, és mi megoldjuk a problémáját!


Vízszerelés

Ha valaki arra ér haza, hogy az otthonával valami történt, akkor általában akkor jár a legjobban, ha nem tűz általi katasztrófa, nem is földrengés, de még csak nem is hurrikán volt ott, ahol az ingatlan áll, hanem mondjuk elrepedt a vízvezeték. Persze ez sem olyan dolog, amit az ember kívánni tud magának. Mindenesetre a vízszerelő Budapest városában a felsorolt lehetőségek közül csak ekkor tud érdemben beavatkozni, így mindenképpen őt hívjuk, ha arra érünk haza, hogy valami gikszer történt a vízzel. Először persze arról kell gondoskodni, hogy a víz ne folyjon tovább, ergo legelőször a vizet kell elzárnunk, s csak utána kerülhet a vízszerelő Budapest esetében felhívásra. Ekkor számolnunk kell azzal, hogy addig, amíg a szakember helyre nem hozza a hibát, addig a víz el lesz zárva a lakásban. Mindez azt jelenti, hogy addig nem tudunk se mosogatni, se mosni, se kezet mosni, se fürödni, se WC-re menni. Célszerű lesz tehát olyan szaki mellett lándzsát törni, aki olyan vízszerelő Budapest vonatkozásában, aki képes szinte azonnal, de legalábbis záros határidőn belül feltűnni az otthonunkban, hogy aztán mielőbb nekiláthasson a gond eliminálásának. Ugyanis már egy fél nap is sok lesz víz nélkül!

Duguláselhárítás

Gondoljunk bele: néha már az is nagy gondot tud okozni, ha ürítést követően meg kell viaskodnunk azért, hogy maga a végproduktum (és a hozzá elhasznált eü-i papír) eltűnjön a WC-csésze lefolyójában. Ha ugyanis valami ott megreked, ha valamiért a lefolyó nem lesz átfolyó, akkor ott nagy lesz a gond! A duguláselhárítás Budapest városában képes az ilyen jellegű problémát hatékonyan orvosolni. Mindegy, hogy mi dugult el, hogy hol dugult el: mi, a Duguláselhárítás Budapest képesek vagyunk megoldani a helyzetet! Néha sajnos mindez nem megy kellően tisztán és egyszerűen, ezért aztán a duguláselhárítás Budapest esetében magával vonja a falazat megbontását is. Amennyiben erre sor kerül, úgy a kibontás és a helyreállítás költsége pluszként számolódik fel a dugulás megoldása mellett. Érdemes minket hívni ilyenkor is, ugyanis mi teljeskörű garanciát vállalunk a munkánkra, és úgy dolgozunk, hogy Önnek nem kell rejtett költségekkel számolnia. Mivel bármikor, a nap 24 órájában rendelkezésre állunk, ezért bármikor hívhat minket dugulási problémájával!

Gázkészülék és bojler szerelés

A gázzal működő bojlerek többnyire vezetékes gázzal szerelve felelnek a lakásunkban a meleg vízért. Előnyük, hogy mivel a vizet állandóan egy adott hőmérsékleten tartják.

Ha nem megfelelően működik Önnél a gázkonvektor, gázkészülék, vagy gáztűzhely javítás szükséges a konyhájában, ha elromlott a gázkazán, cirkó, gázbojler csere vagy gázbojler javítás igénye merült fel, esetleg új gázkészüléket kell felszerelni - mi írásos garanciavállalással állunk gázszerelés szolgáltatásunkkal az Ön szolgálatára. Kisebb munkát is vállalunk.

Kevés háztartásban foglalkoznak bojler vízkőmentesítésével, pedig a vízkő komolyan, akár harminc százalékkal is megemelheti berendezésünk fogyasztását, emellett a víz felmelegítésének időtartama is jelentősen nőhet. A víz területenként változó keménységű, így a vízkőmentesítés is különböző időszakonként lehet aktuális. Budapesten különösen kemény vízzel számolhatunk, így legalább háromévente (egyes vélemények szerint másfél-kétévente) célszerű elvégezni a műveletet. Hozzá nem értőknek célszerű ehhez szakembert hívni.

Az újabb falikazánok - legyenek nyílt vagy zárt égésterűek - biztonságosak és megbízhatóak, de rendszeres karbantartást és tisztítást igényelnek. Egy megfelelően beszerelt fali kazán akár évtizedekig is képes működni. Javasoljuk, hogy rendszeresen, legalább évente egyszer, ellenőriztessék őket.

Érdemes legalább évente elvégeztetni fali kazánok karbantartását, hiszen a meghibásodásuk komoly bonyodalmakat okozhat - nem lesz fűtés, meleg víz.

Mit tegyünk, ha a kazánunk elromlik? Legyen bármilyen gázkészülék, nagyon fontos, hogy csak megbízható, hozzáértő szakemberekre bízzuk a javításukat. A nem megfelelően beállított gázeszközök, akár vezetékes vagy PB gázzal üzemelnek, tűz- és robbanásveszélyesek! Amennyiben zárt rendszerű kazánja van, csak kellemetlenséggel kell megbirkóznia, azonban a nyílt égésterű kazán esetén azonban a szivárgó gázok mérgezést, a nem megfelelő beállításnak köszönhető túlzott mértékű égéstermék szénmonoxid mérgezést idézhet elő. Kérjük, hogy a saját érdekében forduljon szakemberekhez!