Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő

Gázkazán szerelő Budapesten

Több, mint 20 éve foglalkozunk gázkazánnokkal. Vállaljuk javítását, cseréjét, beépítését, karbantartását. Hívásától számítva akár 1 órán belül is kiérhetünk önhöz, hogy megoldjuk problémáját. Bízza ránk problémájának megoldását, és higyje el, nem fog csalódni. Magas szakértelmünkkel hamar megoldjuk a gondot, hogy önnek ne fájjon miatta a feje.

Több, mint 20 éve foglalkozunk gázkazánnokkal. Vállaljuk javítását, cseréjét, beépítését, karbantartását. Ha gázkazán cseréről van akkor is hívhat minket, segítünk a termék kiválasztásában, és be is szereljük önnek. Sürgős esetekben is minnél előbb kiszállunk. Hívásától számítva akár 1 órán belül is kiérhetünk önhöz, hogy megoldjuk problémáját. Bízza ránk problémájának megoldását, és higyje el, nem fog csalódni. Magas szakértelmünkkel hamar megoldjuk a gondot, hogy önnek ne fájjon miatta a feje. Hívjon minket bizalommal!

Gázkazán javítás

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátam mögöt már jól ismerem a népszerű gázkazán minden nyűgét-baját. Ha telefonon elmondja nekem, hogy konkrétan melyik gyártó készítette az ön gázkazánját, akkor nagy valószínűséggel én már tudni fogom, hogy mi lehet a meghibásodás oka.

GYORS REAKCIÓ

A hívástól számítva akár 1 órán belül kiérek önhöz és ha már tudom mi okozza a meghibásodást gyerekjáték azt elhárítani. Hívjon minket bizalommal, csak bízza ránk a probléma megoldását.

Gázkazán csere

Ha még nem választotta ki az új készüléket kérje szakember segítségét. Ha túl van a vásárláson és szeretné mihamarabb lecserélni régi készülékét kérem jelezze ezt telefonon, mert igény esetén a hívástól számítót 1 órán belül kiérthetünk önhöz Budapest és környékén. A cserét követően régi készülékéről nem kell gondoskodnia, mert elszállítjuk.

GÁZKÉSZÜLÉK CSERE BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKÉN

A gázkészülék csere általában engedélyköteles. Kivéve ha ugyanolyan teljesítményű és osztály-besorolású gázkészülékre cseréljük le a régit. De mielőtt ezt eldöntenénk kérjük hozzáértő véleményét, mert a szabályok folyamatosan változnak, frissülnek, a technikai fejlődéssel együtt. A szabályok olvasása során sokan arra gondolnak, hogy ezek teljesen felesleges dolgok, és megint csak a pénztárcájukat szeretnék vékonyítani. De ez nem így van, mert ez a megfelelő szabványok használata mellett saját biztonságunk érdekében történik.

Gázkazán karbantartás

Mi szakemberként két fontos tanácsot tudunk önnek adni. Az első, hogy évente egyszer érdemes a gázkazán karbantartás munkálatait elvégezni, mert ami meghibásodhat, az meg is fog. Ha pedig nincs szerencsénk, akkor ezt a lehető legrosszabbkor teszi a legnagyobb hidegekben. A második tanácsunk valamivel ennél is fontosabb.

NE VÁRJA MEG A TELET.

Sajnos a legtöbb ügyfelünk megvárja az utolsó pillanatot és emiatt a segítségkérések összesűrűsödnek. Ez pedig azzal jár, hogy nem tudunk majd önhöz olyan gyorsan kijutni, mint ahogy szeretné. Tehát a tanácsunk röviden: Kérje gázkazán karbantartását jóval tél előtt és akkor nyugodtan telnek a téli napok.