Mosogató szerelő

Mosogató szerelő

Mosogató szerelő Budapest

Eldugult a mosogatója? Új mosogatótálcát szeretne berakni? Szeretné a komplett vizes blokkok átalakítását? Hívjon fel minket! Mi megoldjuk a problémát. Elhárítjuk a dugulást, kicseréljük a csaptelepet, csőtörést javítunk, mosogatót cserélünk, de egy lakás felújításban is szívesen részt veszünk. Hívjon minket bizalommal, és megoldjuk a problémáját!

Eldugult a mosogatója? Új mosogatótálcát szeretne berakni? Szeretné a komplett vizes blokkok átalakítását? Hívjon fel minket! Mi megoldjuk a problémát. Elhárítjuk a dugulást, kicseréljük a csaptelepet, csőtörést javítunk, mosogatót cserélünk, de egy lakás felújításban is szívesen részt veszünk. Munkánkra teljes garanciát adunk, mert tudjuk, hogy jó munkát végzünk! Minőségi víz-, gáz-, fűtésszerelési, valamint duguláselhárítási szolgáltatásokat nyújtunk Önnek. Hívjon minket bizalommal, és megoldjuk a problémáját!

Szolgáltatásaink

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten vagy környékén? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet a kapcsolat menüponton keresztül!

MOSOGATÓ DUGULÁSELHÁRÍTÁS

A háztartásokban a leggyakrabban a mosogatóban alakul ki dugulás, ezért nagy tapasztalatunk van a megoldásában. Keressen minket, és már megyünk is!

CSAPTELEP CSERE

Ha új konyhai csapot kell felszerelnie, mivel a régi elkopott vagy szivárog, vagy ha egyszerűen új csapot szeretne, mi gyorsan és olcsón elvégezzük cserét.

VÍZSZERELÉS

Hétvégén is elérhető vízvezeték szerelő gyorsszolgálatunk várja hívását. Korrekt és gyors munkavégzést vállalunk. Hívjon tanácsainkért.

Minőségi vízvezetékszerelés és vízszerelés, fürdőszobák, mosdók, wc-k kiépítése felújítása, csaptelepek, kádak, zuhanyfülkék, piszuárok felszerelése, bojler, villanybojler cseréje. Mosogatógép és mosógép bekötések kialakítása, mosdószifonok cseréje. Vízvezetékszerelés és vízszerelés munkáink főként réz és ötrétegű csőrendszerekfelhasználásával történik melyeket a munka elkészültével minden esetben nyomáspróbázunk.

CSŐTÖRÉS JAVÍTÁS

Csőtörés bemérést és javítást vállalunk: műszerek segítségével bontás nélkül meghatározzuk a vízszivárgás helyét, a költséghatékony helyreállítás érdekében.

MOSOGATÓ CSERE

Mosogató kiépítés, felszerelés, csere, munkalapba rögzítés, egytálcás, kéttálcás mosogató szerelés és bekötés, vízszerelő, vízszerelés.

KOMPLETT VÍZSZERELÉS

Vízszerelés során vállaljuk fürdőszobák, konyhai blokkok rendszereinek megtervezését, komplett átalakítását, felújítását, kivitelezését, vízvezetékek szerelését is.

PROBLÉMÁJA VAN A MOSOGATÓJÁVAL? NEM FOLYIK LE, VAGY CSAK ÚJRA CSERÉLNÉ?

Egytálcás vagy kéttálcás mosogató beépítése, cseréje, szerelése. Szifon bekötése a lefolyó cső hálózatba. Csaptelep flexi csöveinek csatlakoztatása vízhálózatra. Mosogató tálca felrögzítése a konyhai munkalaphoz. Valamennyi mosogatóval kapcsolatos problémára megoldást talál nálunk, ázás és kellemetlenségek nélkül, gyorsan és tisztán dolgozunk. A beépítésre és a duguláselhárításra ne legyen gondja, munkánkra pedig garanciát vállalunk! A mosogató beszerelése nagy pontosságot igénylő munka, keressen minket már a beépítés megkezdése előtt! Kell ennél több? Hívjon minket és egyeztessünk időpontot.

Néhány szó a munkánkról...

Mosogató szerelő

Az elcsordogáló víz sokat vehet ki a zsebéből, szeretné felújítani konyháját vagy eldugult a lefolyója? Szerencsére gyorsan és hatékonyan tudunk a segítségére lenni ebben. Fürdőszobai csaptelepek, wc tartályok cseréjétől, akár fürdőszoba felújításig számíthat a vízszerelés területén megszerzett tudásunkra és tapasztalatunkra. Mind a mosogató javítás, mind a vízszerelő munkáinkat csak minőségi megbízható alkatrészek felhasználásával végezzük el.

Garanciát vállalunk munkánkra.

Vízszerelő feladata a vízvezeték hálózat átvizsgálása és karbantartása alapvető fontosságú minden háztartásban. Az elöregedett, nem megfelelő minőségű vízvezetékek problémát okozhatnak, amivel önnek a későbbiekben a javítás halasztásával nagyobb kiadása keletkezik, ezért fontos, hogy egy csöpögő csapnál, és a dugulás kezdetekor profi vízvezeték szerelőt hívjunk, aki a csöpögő csapot, az elzárócsapok cseréjét, vízvezeték cseréjét, javítását, és a háztartásunkban lévő valamennyi vízvezetékkel kapcsolatos munkát jó minőségű anyagokkal és magas szakmai tudással végezzük munkánkat.

Minőségi víz-, gáz-, fűtésszerelési, valamint duguláselhárítási szolgáltatásokat nyújtunk Önnek. Az Önnél végzett biztonságos munkavégzést, folyamatosan ellenőrzött munkatársaink garantálják. Helyszíni munkavégzés megkezdése előtt, munkatársunk egy Céges megrendelőlapot tölt ki (ezt a megrendelőlapot szíveskedjen megőrizni a garancia miatt).