Irodatakarítás

Irodatakarítás

Irodatakarítás Budapesten!

Irodája nem úgy fest, ahogy ön szeretné? Szeretné, ha minden hétfő reggel egy tiszta, friss, szép tisztaságú irodába lépne? A legjobb helyen jár. Cégünk 20 éves tapasztalattal minden nehéz helyzetet megold. Válallunk általános, és nagy takarítást is, rendszeresen, vagy akár alkalmanként is. Speciális igényeit is kielégítjük, legyen szó bármiről. Hívjon minket mihamarabb, hogy elkezdhessük a közös munkát.

Irodája nem úgy fest, ahogy ön szeretné? Szeretné, ha minden hétfő reggel egy tiszta, friss, szép tisztaságú irodába lépne? A legjobb helyen jár. Cégünk 20 éves tapasztalattal minden nehéz helyzetet megold. Válallunk általános, és nagy takarítást is, rendszeresen, vagy akár alkalmanként is. Speciális igényeit is kielégítjük, legyen szó bármiről. Ha szükséges ablakokat is tisztítünk, és ha igényli takarítógépekkel érkezünk. Hívjon minket mihamarabb, hogy elkezdhessük a közös munkát.

Miért minket válasszon?

Munkatársaink 15-20 éves tapasztalattal rendelkeznek. Pontosan tudják mi a dolguk. Ahogy egy megrendelőnk fogalmazott: "Nem kell őket bemutatni a kosznak". Gyorsan és hatékonyan takarítanak. Sok éve dolgozzunk együtt munkatársankkal és még soha semmilyen panasz nem volt rájuk. A megbeszélt időpont előtt 15 perccel jelennek meg az irodában és addig maradnak amíg szükséges.

Takarítás menete

A takarítás menete egyszerű, és gyors.

Nálunk nem kell várnia napokat amíg az értékesítési vezetőnk felméri irodáját.

Kérjen árajánlatot telefonon.

Hívjon minket a 0620 280 18 80 telefonszámon és mondja el miben lehetünk  segítségére. 

Találkozó az Ön irodájában .

Személyesen megbeszéljük a feladatokat és a kezdés pontos időpontját. Szükség esetén akár hívást követő munkanapon.

Ragyogó és tiszta iroda.

Megbeszéltek alapján megkezdjük a munkát.

Ugye milyen gyors és egyszerű?

Szolgáltatások:

Alkalmi takarítás: Általában sikerül megoldani a takarítást, de most kellene egy kis segítség? Hívjon, segítünk. Ha egy helyett két alkalommal kéri segítségünk, akkor már a 20% kedvezményt is igénybe veheti. 2017.-ben megrendelt, de 2018.-ban teljesített szolgáltatásokra is vonatkozik.

Rendszeres takarítás: Mi számít rendszeresnek? Akár a havi egyszeri takarítás is. Maximalizálja kedvezményeit. 2017.-ben megrendelt, de 2018-2019.-ben teljesített szolgáltatásokra is vonatkoznak.

Nagy takarítás: Kombinálja kedvezményeit! Ha a rendszeres takarítást egy nagytakarítással kezdjük, akkor igénybe veheti a nagytakarításra vonatkozó 30% kedvezményt és a rendszeres takarításra vonatkozó 20% kedvezményt.