Lakástakarítás

Lakástakarítás

Megbízhatóság, pontosság, tisztaság

Felújítás után kikéne takarítani? Bérlői kiköltöztek, és szeretné, ha olyan lenne lakás, mint amikor kiadta nekik? Karácsony előtt szeretne egy nagy takarítást? A legjobb helyen jár. A mi cégünk 20 éves tapasztalattal végzi el a lakás takarításokat, legyen szó bármilyen kemény helyzetről. Megbízható, precíz takarítónőkkel dolgozunk, akiknek legalább 5 éves tapasztaluk van, és tiszta erkölcsi bizonyítványuk. Hívjon minket bizalommal, ha takarításra van szüksége!

Felújítás után kikéne takarítani? Bérlői kiköltöztek, és szeretné, ha olyan lenne lakás, mint amikor kiadta nekik? Karácsony előtt szeretne egy nagy takarítást? A legjobb helyen jár. A mi cégünk 20 éves tapasztalattal végzi el a lakás takarításokat, legyen szó bármilyen kemény helyzetről. Megbízható, precíz takarítónőkkel dolgozunk, akiknek legalább 5 éves tapasztaluk van, és tiszta erkölcsi bizonyítványuk. Ha szükséges vegyszeres is tisztítunk, nem kell aggódnia, ennyi év után pontosan tudjuk, hogy melyik szennyeződésre, melyik a legjobb szer. Hívjon minket bizalommal, ha takarításra van szüksége!

LAKÁSTAKARÍTÁS

Nincs ideje a házimunkára? Sokan vagyunk így ezzel. Pénzt keressünk? családunkkal legyünk? Vagy takarítsunk? Cégünk a takarítás gondját átvállalja. Legyen szó nagytakarításról, napi takarításról vagy alkalmi takarításról, mi segítünk.

CSALÁDI HÁZ TAKARÍTÁS

Tartsunk rendben egy szép nagy családiházat, neveljük a gyerekeket, legyünk jó feleség és a munkahelyünkön is álljuk meg a helyünk. Nem csoda, hogy egyre többen veszik igénybe a napi takarítás szolgáltatásunk.

TÁRSASHÁZ TAKARÍTÁS

Közösképviselők figyelmébe ajánljuk társasház takarítás szolgáltatásunk. Különösen azért, mert rendszeres megbízás esetén kedvezményt tudunk biztosítani árainkra.

INTÉZMÉNYEK TAKARÍTÁSA

Tudjuk, hogy az intézmények speciális igényekkel szoktak előállni, de cégünk számára ez nem jelent gondot. Legyen szó teljesítmény alapú, óraszám alapú vagy kölcsönzésről mi segítünk.

IRODA TAKARÍTÁS

Az ön igényeihez igazodva állunk rendelkezésére. Munkaidő előtt vagy után szeretné? Alkalmi vagy rendszeresen venni igénybe szolgáltatásainkat? Speciális igényei vannak? Nem gond.

ÜZLETHELYSÉG TAKARÍTÁS

Legyen szó bármilyen üzlethelységről a napi takarítást 5 000Ft-tól tudjuk vállalni. Ha rendszeres takarítást szeretne igénybe venni akkor további kedvezményeket tudunk adni.

ÉTTEREM TAKARÍTÁS

Igényeihez igazodva állunk rendelkezésére. Területi vezetőnk helyszíni felmérés és igényeinek rögzítése után készít egy személyre szóló ajánlatot.

NYARALÓ TAKARÍTÁS

Időről időre mindenki szereti a városi fáradalmakat kipiheni nyaralójában. Ilyenkor kénytelen vagyunk takarítással kezdeni a dolgot, hiszen már néhány hét alatt elégé sok por rakodik le szinte minden bútorra. Miért kezdené a pihenést takarítással?


Kovács Judit cégvezető vagyok a lakastakaritas-budapest.hu takarítási üzletág vezetője. Több mint 20 éve vagyok a szakmában és már mindenféle takarítást levezényeltem. Számomra fontos, hogy az általunk elvégzet munkára büszke lehessek és bátran mondhassam el, hogy a végeredmény a mi két kezünk gyümölcse.

Kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható takarítónőket alkalmazunk. Felvételi követelmények között szerepel a legalább 5 éves szakmában eltöltött munkatapasztalat, tiszta erkölcsi bizonyítvány, pontosság és megbízhatóság. Számunkra ezek fontos követelmények éppen ezért ezek tekintetében cégünk a zéró tolerancia elvét alkalmazza.

Sok éves tapasztalatuknak köszönhetően tudjuk jól, hogy mely szennyeződések ellen milyen tisztítószerek a leghatékonyabbak. Éppen ezért munkatársaink számára a legjobb minőségű gépeket és vegyszereket tudjuk biztosítani.

Budapest és környékén vállaljuk lakások, családiházak, társasházak, intézmények, irodák, üzlethelyiségek és éttermek takarítását. Legyen szó napi takarításról, nagytakarításról vagy bármilyen egyéb igényről.

Mi nem félünk a speciális esetektől sem. Állatbarát takarítóink szívesen segítenek különleges igények kielégítésében, összejövetelek, gyerekzsúr, felújítás vagy házépítés utáni takarításban is. Forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen segítünk.

Kovács Judit

Takarítási üzletág vezetője