MultiGo Tours

MultiGo Tours

MultiGo Tours - felejhetetlen élmények!

A MultiGo Tours felejthetetlen utazásokat és neves rendezvényeket kínál mindenki számára. Cégek és magánszemélyek számára is tudunk szolgáltatást nyújtani. Nálunk elérhető a belföldi utak és külföldi utak teljeskörű szervezése, rendezvényszervezés. Szolgáltatásaink között található a szállásfoglalás, a transzferfoglalás, a vízum ügyintézés, a repülőjegy és vonatjegy vásárlása, stb. További részletek a MultiGo Tours oldalon olvashat.

A MultiGo Tourssal Magyarországon és külföldön is utazhat. Belföldi utazásaink között rendkívül széles kínálat van. Ha a főváros érdekli, akkor különböző városnézések során minden izgalmas helyet megtekinthet. A fővároson túl alkalom nyílik megtekinteni Szentendrét, a Dunakanyart, vagy akár a Nagyalföldet. Ezen kívül bortúrák, kalandtúrák, és kulturális túrák is várják Önt.

A külföldi utazások során a közép európai körutazástól kezdve Martinique-ra is van lehetősége utazni. Nagy előnyünk, hogy mi mindent elintézünk, például a szállásfoglalást, a transzferfoglalást, a repülőjegy vásárlását. Ezeken felül rendezvényszervezést is vállalunk, így esküvöket, konferenciákat, üzleti ebédeket és céges vacsorákat is vállalunk. További részletek weboldalunkon!