Angyal Krisztián

Angyal Krisztián

Árnyékolástechnika, szakértőtől

Árnyékolástechnikai szakértőként tudom, milyen nehéz árnyékolót választani. Redőny legyen, vagy reluxa? Vagy inkább függöny legyen? De milyen függöny? Én segítek önnek. Hosszú évek tapasztalata után már tudom, hogy kinek mire van szüksége. Kérem hívjon engem bizalommal, és segítek önnek az árnyékoló problémájában.

Árnyékolástechnikai szakértőként tudom, milyen nehéz árnyékolót választani. Redőny legyen, vagy reluxa? Vagy inkább függöny legyen? De milyen függöny? Én segítek önnek. Hosszú évek tapasztalata után már tudom, hogy kinek mire van szüksége. Ha esetleg tönkrement a redőnye, hívjon engem, és megjavítom önnek. Beltéri és kültéri árnyékolók felszerelését is vállalom, akár teraszra, akár balkonra tervezi. Kérem hívjon engem bizalommal, és segítek önnek az árnyékoló problémájában.

2000-ben kerültem először közelebbi kapcsolatba az árnyékolástechnikával, az Atenád Kft jóvoltából. A redőny gyártás során szerzett tapasztalataimat, és tudásomat a náluk töltött két év után ugyan más cégnél és más munkakörben kamatoztattam, de a jó alapokra építve tovább fejlesztettem. Az azóta eltelt 16 év során megismerkedtem az összes magyar gyártó termékeivel, rengeteg szakmai tovább képzésen vettem részt, és rengeteg gyártóval vagyok partneri kapcsolatban. A szoros baráti kapcsolatoknak köszönhetően mára egy sikeres vállalkozás tagja ként több ezer elégedett ügyféllel állunk kapcsolatban. Tapasztalataimat szívesen osztom meg mindazokkal, akiknek segítségre és útba igazításra van szükségük. A sikerünk kulcsa a munkához való hozzá állás, és a saját magunkkal szembeni magas szakmai és erkölcsi elvárás.

Az árnyékolástechnika jelentőségéről, a termékekről és a termékek javításáról szól ez az oldal. Szeretném megosztani tapasztalataimat, és néhány jó tanácsot adnék Önnek, amit kamatoztathat, ha árnyékolót keres, ha meglévő termékét javíttatná, vagy házat lakást újítana fel. Ezen tanácsok révén olyan tudásra tehet szert, ami más oldalakon nem található, és ez által elkerülheti azokat a hibákat, miket sok ember elkövet nap mint nap. Nézze meg a kategóriákat, és tanulmányozza át a web oldalamat. Ha csak egy embernek is segítséget nyújthattam, akkor már megérte a fáradozás. Legyen szó egy egyszerű redőny javításáról, vagy egy napellenző minőségéről, a kategóriák között biztosan megtalálja a szükséges információkat, nyugodtan használja a keresőt, ezzel is megkönnyítettük a tartalmi elérhetőséget.

Mi is az az UV sugárzás?

Először is, mi az az UV sugárzás? Röviden: elektromágneses sugárzás ami, egy bizonyos hullámhosszúságú tartományba esik. Olyan mint a fény, amit az üveg átenged, csak kicsit nagyobb az energiája a fénynél, és a szemünk nem érzékeli. WIKIPEDIA MAGYAR LAPJA, illetve számos egyéb forrás alapján az egyes (ismertebb) UV sugárzások hullámhossz értékei a következők:

Elnevezés Hullámhossz tartomány UV-A 400-315nm UV-B 315-280nm UV-C 280-100nm

Általánosságban elmondható, hogy az Uv sugárzás a kozmoszból érkező sugárzás, mely szabad szemmel nem látható.

Káros az Uv sugárzás az emberre?

Nos ,általánosságban elmondható, hogy van jótékony hatása, és káros hatása is. Az UV-C sugárzást a légkör tökéletesen megszűri, a föld felszínére csak az UV-B és az UV-A sugárzás ér el, ennek hatásait kell megvizsgálnunk. Idéznék Dr Gál Mónika cikkéből, aki az Uv sugárzás hatásai élő szervezetre című cikkében a következőket írta:

Az UVC sugarak normál esetben elnyelődnek az atmoszférában és az ózonrétegben, azonban az elvékonyodott ózonréteg területén elérheti a földfelszínt. Ezeken a helyeken számolni kell biológiai hatásaival, mely a bőr gyulladását, késői pigmentálódását, a bőr felső rétegének megvastagodását okozhatja, illetve erősen irritálja a szemet. Az UVB képes kiváltani az UVC fent említett hatásait, emellett felelős a fény okozta rákképződést okozó hatásokért (carcinogenezis), valamint a fény immunrendszert gátló hatásaiért (fotoimmunoszuppresszió). Ez a tartomány kell azonban a D-vitamin szintéziséhez is. A természetes napfénynek mindössze 1/15-öd része UVB. Az UVA sugarak 500-1000-szeres intenzitással vannak jelen. A legfontosabb biológiai hatásai a bőr azonnali barnulása, a meglévő pigment tartalom sötétedése. Az UVA szintén bőrpírt, gyulladást kelt (erythema), de ellentétben az UVB-vel ez csak több nap után jelentkezik. Szintén van rákkeltő hatása.

Részletek: http://www.webbeteg.hu/cikkek/borbetegsegek/1221/az-uv-sugarzas-lehetseges-hatasai