Irodai szalagfüggönyök

Irodai szalagfüggönyök

Szalagfüggönyök kedvező áron

A szalagfüggönyök rendkívül elegáns részei egy irodának, lakásnak, kiállítóteremnek. Nagyon praktikus, mivel a lamellák elforgatásával annyi fényt eresztbe amennyit csak akar. Cégünk célja, hogy akár egyszerű, akár luxus szintű szalagfüggönyt szeretne, mi megvalósítsuk elképzelését. Kérem hívjon minket bizalommal, hogy mihamarabb elkezdhessük a közös munkát!

A szalagfüggönyök rendkívül elegáns részei egy irodának, lakásnak, kiállítóteremnek. Nagyon praktikus, mivel a lamellák elforgatásával annyi fényt eresztbe amennyit csak akar. Cégünk célja, hogy akár egyszerű, akár luxus szintű szalagfüggönyt szeretne, mi megvalósítsuk elképzelését. Szakképzett kollégáink,tisztán, fegyelemmel és kiváló minőségben dolgoznak, azért, hogy Önnek a lehető legtöbbet adhassák. Kérem hívjon minket bizalommal, hogy mihamarabb elkezdhessük a közös munkát!

A SZALAGFÜGGÖNYÖK

A szalagfüggöny elegáns árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez. Egyedi megoldást jelenthet nem csak egyenes, de ferde és íves felületek árnyékolására, valamint térelválasztására. Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszti be. Szalagfüggöny tehát tulajdonképpen a redőny és roló beltéri alternatívája. A szalagfüggöny a belső árnyékolók méltán egyre népszerűbb megoldása. Elegáns szalagfüggönyeink egyaránt alkalmasak irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására, díszítésére is kiváló. Dekoratív árnyékolója irodáknak, üzlethelységeknek és lakásoknak. A szalagfüggöny elegáns megoldást jelenthet nagy üvegfelületek árnyékolására, de gyakran használják térelválasztóként is. Könnyen kezelhető, jól szabályozható és helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt. Óriási anyag, és ezeken belűl színválaszték áll rendelkezésére a megrendelőinknek.

A szalagfüggöny felszerelése és kezelése egyszerű, karbantartást nem igényelnek. Szerelhetőek mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel vagy oldalfalra felfogó konzolokkal.

A szalagfüggöny lamellái UV-stabilak és speciális portaszító anyaggal kezeltek, így különösebb tisztán tartást nem igényelnek. A sérült vagy esetleg elpiszkolódott lamellák cseréjét cégünk rövid határidővel vállalja. A szalagfüggönyök a hagyományos kézi működtetésű kivitel mellett, motoros változatban is rendelhetőek, és mivel a szalagfüggönyök igény esetén motorral is mozgathatók, maximális komfortérzetet tesznek lehetővé.

A hagyományos szalagfüggöny lamelláinak szélessége 127 mm. A szalagfüggönyök színei a lakás vagy iroda hangulatát alakítják, változtatják. A különféle anyagú, mintázatú és színű textíliákon átszűrődő fény szinte minden napszakban más hangulatot varázsol a belső terekbe, amelyek az árnyékolás mellett nemcsak védenek a betekintéstől és a nap káros sugaraitól, de fontos szerepük van a belső terek egységes színvilágának kialakításánál is.

Az alap esetben fehérre szinterezett alumínium karnisban található a működtető szerkezet, amely biztosítja a szalagfüggöny lamelláinak függőleges tengely körüli forgatását, illetve elhúzását. Segítségével a bejutó fény mennyiségét és irányát egyszerűen szabályozhatjuk. A lamellákat gyűjtheti egy oldalra, két szélre vagy középre. A szalagfüggöny kezelője két részből áll: a lamellák állásszögének változtatására a gyöngyös lánc, míg azok elhúzására egy nehezékkel ellátott zsinór szolgál. Lehet mennyezeti klipszes rögzítésű vagy konzolos szerelésű.

A szalagfüggöny 3-4 évtizedes múltra tekint vissza Európában, ezen belül hazánkban az utolsó évtizedben lett igen népszerű. Nincs szüksége többé a régi, hagyományos függönyére. Megkönnyíti a takarítást, hiszen nem kell többé függöny mosással fáradoznia. A szalagfüggönynek ugyanis van egy nagy előnye: portaszító tulajdonságokkal rendelkezik. A megjelenés melletti előnyeit megfejeli a minőség és a tartósság is. Látványos változást idéz elő lakásában, irodájában egyaránt. Ezeket a függönyöket a nap sugarai sohasem teszik tönkre. Inkább az a gyakorlat, hogy megrendelőink 10-15 év után megunják. Ekkor a sín cseréje nélkül a szalagok könnyen cserélhetők.