Műanyag és amlumínium redőny szerelés

Műanyag és amlumínium redőny szerelés

Redőnyök beszerelése kedvező áron

Cégünk szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött, a legjobb szolgáltatás nyújtása mellett vállalják leendő ügyfelei számára az új típusú műanyag, illetve alumínium redőnyök szakszerű beszerelését.

Cégünk szakemberei több mint 20 éves tapasztalattal a hátuk mögött, a legjobb szolgáltatás nyújtása mellett vállalják leendő ügyfelei számára az új típusú műanyag, illetve alumínium redőnyök szakszerű beszerelését. A tartós minőség és megbízhatóság érdekében cégünk kizárólag csak megbízható gyártóktól szerzi be az általa felszerelt redőnyeit, amely árnyékolók között olyan változat is rendelhető, ami kombinálva van szúnyoghálóval vagy redőnymotorral. Minden általunk felszerelt redőnyre 2 év gyártói garanciát biztosítunk.

Természetesen a garancia lejárta után is számíthat ránk, hiszen a kiváló gyártói támogatásnak köszönhetően folyamatos a redőnyök alkatrész utánpótlása. Mint ahogy minden árnyékolástechnikai eszköznél, úgy redőnyöknél sincs ez másként, hogy azok pontos méretek alapján kerülnek legyártásra, ebből kifolyólag minden esetben a redőny megrendelése előtt szükséges szakemberünk ingyenes helyszíni felmérése.

Hívjon bennünket még ma és cégünk komoly szaktudással rendelkező szakembereink garantálják, hogy legkésőbb 72 órán belül megtörténik Önnél a helyszíni felmérés.