Napellenző javítás

Napellenző javítás

Napellenző javítás Budapesten

Cégünk 15 éves munkatapasztalattal foglalkozik Napellenző javítással. Ez idő alatt láttunk már mindent, így már rutinból javítunk könyökkaros, állványok, ablakos, veranda, gombaernyős napellenzőket, és egyéb termékeket is. Munkánkat jól végezzük, mivel alap értékeink a precízség, odafigyelés, és a minőség. Így büszkén, és magabiztosan adunk 5 év garanciát az általunk végzett munkára. Hívjon minket bizalommal!

Cégünk 15 éves munkatapasztalattal foglalkozik Napellenző javítással. Ez idő alatt láttunk már mindent, így már rutinból javítunk könyökkaros, állványok, ablakos, veranda, gombaernyős napellenzőket, és egyéb termékeket is. Munkánkat jól végezzük, mivel alap értékeink a precízség, odafigyelés, és a minőség. Így büszkén, és magabiztosan adunk 5 év garanciát az általunk végzett munkára. Egész Budapestre, de még Pest megyében is ingyenesen szállunk ki, és ingyenesen végezzük el a felmérést. Hívjon minket bizalommal!

Több, mint 15 éve kezdtük a szakmát és ezen hosszú idő alatt több ezer, ha nem tízezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunkévá. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk elvégzett munkára mi is és az ügyfél is elégedettséggel tekintsünk vissza. Éppen ezért vállalunk akár 5 év garanciát munkáinkra.

Miért minket válasszon?

Bármikor elérhet ha szüksége van ránk.

Garanciát vállalunk munkáinkra.

Ingyenes a kiszállás, felmérés és tanácsadás.

Nálunk az ügyfél nem futószalagon kiszolgált probléma

elektől.

Könyökkaros napellenző javítás

A magyar piaci igényeket követve a nagyobb üzletláncok értékesítenek kétes eredetű "napellenzőket" . Az idéző jel szándékos, mert ezen termékek nem UV stabilak, a nap kiszívja a ponyvákat, nem tartják sem a színüket sem az infravörös hősugárzást. Sok megkeresésünk van ezen termékek javítására, szerkezeti elemek cseréjére, ponyvák cseréjére. Sajnos a szerkezethez nem lehet alkatrészeket se gyártani, se vásárolni, mert nem felelnek meg se a magyar, sem az uniós szabványoknak. A ponyvák cseréje nem lehetséges, mivel a napellenző szerkezet nem olyan erős, hogy megbirkózzon az új szabvány napellenzőponyva súlyával. Egyszerűen nem tudja feszesen tartani az anyagot, és a könyökkarok, vagy csuklókarok a nagy terhelés közben könnyen eltörnek.


Könyökkaros napellenző szerkezetek Javítása

A napellenzők esetében nem sok szerkezeti probléma lehet, amennyiben azt nem hagytuk kitekert állapotában a nagy szélben. Lehet probléma a karok elöregedése, lehet gond a hajtóművel, a nagyobb napellenzők esetén a bölcsővel. Ezeknek ugyanaz a tünete, hiába tekerjük, nem működik rendesen! Szükséges egy helyszíni állapot felmérés,egy átvizsgálás, hogy meg tudjuk mondani pontosan a probléma okát,és annak pontos várható javítási összegét. Sok ember ilyen esetben keres más alternatívát, mert soha nem lehet tudni, hogy a kihívott mester ezét a hiba megállapításért mekkora összeget fog elkérni. Gyakran hallunk kiszállási díjakról,ami gyakran több ezer forint,és ez bizalmatlansághoz vezethet.Kérjen díj mentes állapot felmérést, kérjen napellenzője javítására ingyenes árajánlatot.

Könyökkaros napellenző ponyvák cseréje

A napellenző ponyvák cseréje esetén minden esetben érdemes a rögzítését is kicserélni, a úgy nevezett rögzítő és behúzó szálakat továbbá érdemes és szükséges az elöregedett műanyag alkatrészek és a hajómű cseréje. Mi az Okkánál úgy döntöttünk, hogy ezen alkatrészek cseréjét ajándékba adjuk. Csak a ponyva cserét kell kifizetnie, így akár 20-30.000.- ezer forintot is megspórolhat,amennyiben minket választ. Napellenző ponyva csere: 6.000.- /m2-től több mint 200 anyagból választhat! Kérjen ingyenes állapot felmérést, kérjen ingyenes árajánlatot, ingyenes szaktanácsadást.