Okka garázskapu

Okka garázskapu

Garázskapu beszerelés

Házunk egyik legszebb része kívül a garázskapu. Minden arrajáró, és persze mi is mindennap láthatjuk. Miért spórolnánk rajta? Egy szép, ízléses garázsajtóra jó ránézni, jó a szemnek. Az ízlésesség utáni fontos szempont a hőszigetelés. Nem is sejtenénk mennyit számít. Sok pénzt megspórolhatunk, ha a garázskapu is hőszigetelt, ezzel nem fűtünk feleslegesen. Hívjon fel még ma minket, hogy megbeszélhessük garázsajtajának részleteit!

Házunk egyik legszebb része kívül a garázskapu. Minden arrajáró, és persze mi is mindennap láthatjuk. Miért spórolnánk rajta? Egy szép, ízléses garázsajtóra jó ránézni, jó a szemnek. Az ízlésesség utáni fontos szempont a hőszigetelés. Nem is sejtenénk mennyit számít. Sok pénzt megspórolhatunk, ha a garázskapu is hőszigetelt, ezzel nem fűtünk feleslegesen. Ingyenesen kiszállunk otthonába, felmérjük a terepet, és árajánlatot teszünk önnek. Munkánkra teljes garanciát vállalunk, mert tudjuk, hogy jó minőségű munkát adunk ki a kezünkből. Hívjon fel még ma minket, hogy megbeszélhessük garázsajtajának részleteit!

Szakmai tapasztalataink megszerzését új termékek felszerelésével és mások által készített termékek javításával kezdtük. Később folyamatosan részt vettünk gyártói fejlesztésekben, egyedi megoldások kivitelezésében, melyekkel lehetőségünk nyílt olyan partneri viszonyt kialakítani, hogy az ország egyik legmegbízhatóbb ellátását kaphassuk meg, legyen szó bármilyen cserealkatrészről, vagy új termékről. 15 éve foglalkozunk fa vagy alumínium redőnyök, zsalúziák, napellenzők, pergolák, zsalugáterek, garázskapuk építésével, javításával vagy éppen motorizálásával, szél-, fény-, rezgésérzékeléssel. A lakosság szolgálatában számunkra az a legfontosabb, hogy büszkék lehessünk a saját munkánkra, az értékesített és felszerelt termékek kezelhetőségére és tartósságára. Hiszünk abban, hogy ami új állapotában nem volt jó, az később sem "kopik össze", elsőre kell helyesen kivitelezni a munkát.

MINDEN AMI ÁRNYÉKOL PÉNZT TAKARÍT MEG ÖNNEK.

Célunk, hogy az egyszerűtől a luxusig minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb árnyékolástechnikai berendezést. Szakképzett kollégáink,tisztán, fegyelemmel és kiváló minőségben dolgoznak, azért, hogy Önnek a lehető legtöbbet adhassák. Munkánk eredményeként büszkék vagyunk arra, hogy már nem csak a hirdetések miatt, hanem a jó hírnév miatt keresik meg cégünket. Referenciáink között országszerte és már a határon túl is több elégedett vásárlót és több nagyobb projektet tudhatunk magunk mögött.

Szolgáltatásunk teljes körű, a helyszíni felméréstől a műszaki tanácsadáson keresztül a szerelésig, javításig minden feladatot vállalunk. Cégünk küldetése, hogy úgy takarítson meg pénzt az ügyfeleinek, hogy figyelmükbe ajánlja az energia hatékony árnyékolás által nyújtott plusz lehetőségeket, melyekről ebben a modern korban már csaknem megfeledkeztek. Az elégedett vásárlóink és ügyfeleink, akik átérzik a minőség valódi fontosságát velünk megtudják, hogy milyen érzés biztonságban tudni a családot az ártalmas UV-sugárzástól, hogy milyen érzés nyugodt lelkiismerettel magára hagyni egy intelligens árnyékolót, vagy éppen milyen érzés egy tökéletes árnyékolót akár 25 évig hibátlanul használni!

Tegyen próbára, hívjon minket!

OKKA GARÁZSKAPUK

A garázskapu otthonunk legnagyobb nyílászárója. Ezért nem mindegy, hogy milyen garázskapu kerül beépítésre. Mert életünk minősége a kényelemtől és a bennünket körülvevő tárgyaktól is függ. A garázskapu is az a termék, aminél érdemes alaposan átgondolni a választást. A hőszigetelt garázskapuk sok energiát és pénzt takarítanak meg. Akkor is érdemes a vastag hőszigetelésű garázskapuk mellett dönteni, ha a garázs egy fűtés nélküli épület. A hőszigetelt garázskapuk dupla acéllemezes szendvicspanelekből állnak, amelyek nagyságrendekkel masszívabbak, mint egy szigetelés nélküli garázskapuk.

Egyre nagyobb igény van a redőny rendszerű garázskapuk iránt. Az oka egyszerű, dekoratív megjelenésű, erős szerkezetű termékek, melyek a széles szín választéknak és a helytakarékos megoldásnak köszönhetik töretlen népszerűségüket. A kiváló hőszigetelésű garázskapuink nem csak esztétikus megjelenésűek, de nagy fokú biztonságot nyújtanak garázsaink védelmében, vezérlő rendszereinknek köszönhető, hogy minden biztonsági funkcióval elláthatók. Akadály érzékelés, lefagyás elleni védelem, kuplungos motorok, rádió vezérlések, akár okos telefonról történő vezérléssel, minek az a sok távirányító. Nézze meg rollergate S, M, L kínálatunkat és műszaki paramétereiket.