Okka redőny

Okka redőny

Okka redőny - árnyékolástechnika

Cégünk 18 éve foglalkozink árnyékolástechinkával. Legyen szó redőnyről, zsalúziáról, reluxáról, szúnyoghálóról, naphálóról, szalagfüggönyről, balkon, télikert árnyékolóról, napellenzőről, pergolákról, zsalugáterekről, garázskapuról, mi mindent megoldunk. Javítunk, szerelünk, beépítünk. Hívjon minket bizalommal!

Cégünk 18 éve foglalkozink árnyékolástechinkával. Legyen szó redőnyről, zsalúziáról, reluxáról, szúnyoghálóról, naphálóról, szalagfüggönyről, balkon, télikert árnyékolóról, napellenzőről, pergolákról, zsalugáterekről, garázskapuról, mi mindent megoldunk. Javítunk, szerelünk, beépítünk. Áraink kedvezőek, munkánkra teljes garanciát vállalunk. Munkatársaink pontosak, precízek, szépen, tisztán dolgoznak. Hívjon minket bizalommal!


MINDEN, AMI ÁRNYÉKOL....

Szakmai tapasztalatainkat új termékek felszerelésével és mások által készített termékek javításával szereztük, folyamatosan részt veszünk gyártói fejlesztésekben, egyedi megoldások kivitelezésében. 18 éve a lakosság szolgálatában!

AZÉRT VAGYUNK MÁSOK....

Számunkra a legfontosabb, hogy büszkék lehessünk a saját munkánkra, az értékesített és felszerelt termékek kezelhetőségére és tartósságára. Ami új állapotában nem működik jóé az később se kopik össze, legfeljebb szétesik.

JAVÍTÁS-SZERELÉS

Általánosan azt mondjuk, hogy minden termék javítható, de hogy költséghatékony szolgáltatást tudjunk Önnek nyújtani, sok információra van szüksége Önnek is, és nekünk is. Tudnunk kell, hogy milyen terméke van, és hogy mi a hibája. Nem kell szakértőnek lennie, hogy tudja a hiba okát, sokszor az is elég, ha tudja hogy mit nem lehet csinálni az árnyékolójával. Például nem lehet felhúzni, leengedni, kattog, csattog, furcsán, vagy ferdén működik.

Ezekből az információkból már 80 %-ban tudjuk a hiba okát, és a körülbelüli javítás összegét is meg tudjuk előre mondani. Ha a helyszínen teljesen más hiba fordul elő, több a javítási költség, mint amit előre betervezett, akkor sem kérünk Öntől kiszállási díjat,ha nem kéri szolgáltatásunkat. Mert nálunk a kiszállási díj és az állapot felmérés költség és díj mentes. Ezzel a szolgáltatásunkkal egyedül állóak vagyunk a magyar piacon. Természetesen ez az akciónk Budapest és Pest megye azon településeire vonatkozik, amit a lábjegyzetben talál.

Vállaljuk külső tokos és belső tokos redőnyök javítását, legyen az motoros, kurblis, gurtnis, zsinóros. Vállalunk reluxa javítást, legyen az fa reluxa, vagy alumínium reluxa .Lehet motoros, gyöngyláncos, zsinóros. Vállaljuk napellenzők, napernyők javítását, ponyvák motorok szerkezeti elemek cseréjét, felújítását. Vállaljuk szúnyoghálók javítását , fix keretes, mobil, tolóajtó, nyíló ajtó, oldalra húzható plisse. Vállaljuk beltéri textil árnyékolók javítását, roletta, szalagfüggöny, sávroló, lap plisse , tetőtéri árnyékoló. Vállaljuk zsalúziák javítását, sodronyos, vezető sínes, kurblis, hajókaros motoros kivitelekben egyaránt.


RELUXA JAVÍTÁS

Azt tudnia kell,hogy a nagy áruház láncok is forgalmaznak távol keleti reluxákat, műanyagból. Sajnos ezek a termékek rossz minőségben kaphatók, olcsó termékek, és semmilyen alkatrészt nem tudunk pótolni, cserélni. Ezek az olcsó reluxák nem javíthatóak. Laikus szemmel úgy lehet megállapítani, hogy ilyen reluxánk van, hogy a forgatható lamellák műanyagból vannak, és nem pedig alumíniumból. Ebből következik, hogy a javítható reluxák alapanyaga vagy alumínium, (alu) vagy fa.

Reluxa esetén a leggyakoribb meghibásodás a felhúzó zsinór elszakadása, a forgató pálca eltörése. Mindkét esetben a reluxát érdemes megjavítani, hiszen a javítás összege nem jelentős.

Viszont egyes estekben előfordul, hogy 25 vagy akár 30 éves reluxát kéne megjavítani, ami már problémás, hiszen semmilyen alkatrész nincs hozzá. Ilyen esetekben a reluxákat lehet ugyan modernizálni ,de sajnos ennek költsége több, mint egy új reluxa ára.

Ezért azt javasoljuk Önnek, hogy kérjen ingyenes állapot felmérést, hogy segíthessünk eldönteni Önnek, mit érdemes választania.

reluxa zsinór színek: FEHÉR, BARNA ,SZÜRKE, BEIGE

Előfordul, hogy a javítás költsége megegyezik az új reluxa árával. Nézze meg, hogy mennyibe kerülne Önnek egy új reluxa. Reluxa javítások esetében a minimum javítási összeg 5000 Ft.