Okka zsalúzia

Okka zsalúzia

Modern, letisztult, izgalmas

Mi is az a zsalúzia? Egy széles lamelákkal ellátott, erős reluxa, ezért alkalmas kívülre, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és rendkívül esztétikus. Mozgatása hajtókarral vagy motorral történik, a fényerősséget belülről tudja szabályozni. Kíváló hang és fényszigetelő. Hosszú élettartalmú, és rendkívül sok színben elérhető. Hívjon fel még minket ma, hogy minnél hamarabb feltudjuk önnek szerelni.

Mi is az a zsalúzia? Egy széles lamelákkal ellátott, erős reluxa, ezért alkalmas kívülre, ellenáll az időjárás viszontagságainak, és rendkívül esztétikus. Mozgatása hajtókarral vagy motorral történik, a fényerősséget belülről tudja szabályozni. Kíváló hang és fényszigetelő. Hosszú élettartalmú, és rendkívül sok színben elérhető. Ipari- és magáncélra is alkalmazható. Véd a betekintés ellen úgy, hogy közben ki is lát rajta. Attól függően választhat zsalúziát, hogy Önnek az a célja, hogy belesimuljon a homlokzatba vagy emelje azt ki. Hívjon fel még minket ma, hogy minnél hamarabb feltudjuk önnek szerelni.

MIT KELL TUDNI A ZSALÚZIÁRÓL?

A zsalúzia tulajdonképpen egy széles lamellákkal ellátott, erős reluxa. Mivel külső használatra készült, ezért az időjárásnak ellenálló, lényegesen erősebb szerkezetű kültéri ablak és ajtóárnyékolóról beszélünk. Mozgatása hajtókarral vagy motorral történik, míg a reluxának zsinórral és pálcával. Esztétikus megjelenést kölcsönöz otthona nyílászáróinak. A fényerősséget belülről tudja szabályozni. Nemcsak hő- hanem hangszigetelő képessége is kiváló. A működtetése roppant egyszerű. Élettartama hosszú. Gazdag a színválasztéka. Ipari- és magáncélra is alkalmazható. Véd a betekintés ellen úgy, hogy közben ki is lát rajta. Attól függően választhat zsalúziát, hogy Önnek az a célja, hogy belesimuljon a homlokzatba vagy emelje azt ki.

Mivel a zsalúzia az épületen kívül helyezkedik el, ezért a nap nem süti az ablak üvegfelületét, így az nem tud felmelegedni és a hőt csak nagyon kis mértékben engedi be. A lamellák és az ablak közötti résen a levegő szabadon tud áramlani, ezért a beszorult meleg levegő emeli az üveg hőmérsékletét. Közben a lamellákat lehet úgy állítani, hogy a fény bejöjjön, de a hő nem. Ezáltal az egyik legjobb árnyékoló, amit az is igazol, hogy sok épületen lehet ilyen szerkezetet látni.

Innovatív kültéri árnyékoló ami egy elegáns megjelenést és praktikus árnyékolót takar, ez a zsalúzia. Sodronyos és vezető sínes kivitelben minden lamella típus elérhető. Lehet tokozott, és lehet rejtett tokos, lehet kurblis, vagy motoros, egy biztos, akinek ilyen árnyékolója van, az egy életre megszereti, mert hatékony, és elegáns. Hajókaros és motoros kivitelben rendelhető! A zsalúzia lamellák négy lamella típusban rendelhetők, funkcióban és megjelenésben is más elvárásoknak megfelelve.

Napjaink egyik leginkább teret hódító kültéri árnyékolási megoldása. Részben esztétikus, egyedi megjelenése teszi érdekessé, másrészt pedig az, hogy szinte ez az egyetlen olyan kompakt megoldás, amellyel a beeső fény átmenet nélküli szabályozására vagyunk képesek. Nagy felületű nyílászárók árnyékolásánál javasoljuk, hogy válassza a zsaluziát, melyek különlegesen modern megjelenést kölcsönöznek, középületek, iroda és ipari épületek, családi házak számára.

Mivel a zsalúzia lamellái dőlésszögének változtatásával szabályozhatjuk a beáramló fény erősségét, ha a lamellák zárt állapotba kerülnek, akkor a nyílászáró és a szerkezet között a levegő áramlása minimálisra csökkenthető, ami jobb szigetelést biztosít. Az általunk forgalmazott típusok akár több száz kilométer óránkénti szelet is könnyedén fognak meg.

A termékeink hosszú élettartamát és problémamentes működését a kiváló minőségű, kopásálló alkatrészek garantálják, a lamellák lakkozásának köszönhetően jól tűri az időjárás viszontagságait és tovább tartja meg eredeti színeit. A magasabb szintű kényelem érdekében természetesen a zsalúzia is megrendelhető motoros kivitelben. A rendszerek irányítása az egyszerű kapcsolós kiviteltől a szél-fény vezérléssel ellátott, távirányítós kivitelig terjedhet.

Akkor válassza a zsalúziát, ha modern, esztétikus épületet szeretne, vagy szereti a legtisztult dizájnt, ha szeretné a lakása hőszigetelését javítani (télen a fűtés miatt, nyáron pedig a teljes árnyékolás miatt), ha szeretné finoman szabályozni a szobájába eső fényt, vagy ha nagy árnyékolókra van szüksége.

Szakmai tapasztalataink megszerzését új termékek felszerelésével és mások által készített termékek javításával kezdtük. Később folyamatosan részt vettünk gyártói fejlesztésekben, egyedi megoldások kivitelezésében, melyekkel lehetőségünk nyílt olyan partneri viszonyt kialakítani, hogy az ország egyik legmegbízhatóbb ellátását kaphassuk meg, legyen szó bármilyen cserealkatrészről, vagy új termékről. 15 éve foglalkozunk fa vagy alumínium redőnyök, zsalúziák, napellenzők, pergolák, zsalugáterek, garázskapuk építésével, javításával vagy éppen motorizálásával, szél-, fény-, rezgésérzékeléssel. A lakosság szolgálatában számunkra az a legfontosabb, hogy büszkék lehessünk a saját munkánkra, az értékesített és felszerelt termékek kezelhetőségére és tartósságára. Hiszünk abban, hogy ami új állapotában nem volt jó, az később sem "kopik össze", elsőre kell helyesen kivitelezni a munkát.