Prémium redőny

Prémium redőny

Okka prémium redőny rendszerek

Miben különbözik a prémium redőny a sima redőnytől? A válasz egyszerű. Kiváló alapanyagból készül, 21. századi technológiával kivitelezett, több komponensből álló árnyékoló rendszer. Ha szeretne fényűző, de mégis elegáns redőnyöket otthonába válasszon minket! Munkánkra 5 év garanciát adunk. Kerresen minket bátran, hogy ön is élvezhesse a prémium redőnyöket!

Miben különbözik a prémium redőny a sima redőnytől? A válasz egyszerű. Kiváló alapanyagból készül, 21. századi technológiával kivitelezett, több komponensből álló árnyékoló rendszer. A prémium redőnyök teljesen automatizáltak, ez azt jelenti, hogy reggelente saját magától engedi be a napsütést, így ön már csak a napfürdőbe kell, hogy belépjen. Ha szeretne fényűző, de mégis elegáns redőnyöket otthonába válasszon minket! Munkánkra 5 év garanciát adunk. Kerresen minket bátran, hogy ön is élvezhesse a prémium redőnyöket!

Ha fontos neked a minőség, kényelem és az elegancia, akkor megtaláltad amit keresel. A Prémium redőny több élethelyzetre kínál megoldást komplex rendszerként.

A beépített napháló távol tart minden kellemetlenkedő rovart, és praktikus megoldás ha nem szeretnénk sötétségben lenni.

TELJESEN AUTOMATIZÁLT!

A redőny, mely tudja mit akarsz és teszi a dolgát. Az automatizálás segítségével beállíthatod, hogy ne túl korán, de mégis a szép napsütésre ébredj. Mintha valaki besétálna a szobádba és jó reggelt kívánva húzná el a függönyöket.

NINCS GOND, CSAK AZ ÉLVEZET!

Amikor a kiváló minőség és a magas szakértelem találkozik.

Több évtizede foglalkozzunk árnyékolástechnikai termékek egész sorával és ezen időszak alatt számtalan egyedi igénnyel találkoztunk. Felmérések és tapasztalatok alapján kifejlesztettük a legkíválóbb konstrukciót, mely elkészíthető ebben a szakmában. Nincs több röpködő rovar! Nincs több fölösleges sötétség ha nem vágysz rá!

Csak is 5 év gondtalan szabadság.

KÜLDETÉS ÉS VÍZIÓ

Több évtizede foglalkozunk árnyékolástechnikai termékek értékesítésével, szerelésével. Számos egyedi igénnyel találkoztunk pályafutásunk alatt, melyet saját tapasztalatinkkal egészítettünk ki. Célunk az, hogy ezen tapasztalatokat, megismert minőségi igényeket felhasználva olyan prémium termékeket hozzunk létre, mely a jövőbe mutat.

Szakembereink folyamatosan kutatják, keresik azokat az innovációs megoldásokat, mellyel napjaink redőnyei még inkább a jövőbe mutathatnak. Ezen megoldásokat tartalmazza a legújabb termékcsaládunk az Okka prémium redőny rendszer.

Ez nem csak redőny. Prémium redőny.

Szakmai tapasztalataink megszerzését új termékek felszerelésével és mások által készített termékek javításával kezdtük. Később folyamatosan részt vettünk gyártói fejlesztésekben, egyedi megoldások kivitelezésében, melyekkel lehetőségünk nyílt olyan partneri viszonyt kialakítani, hogy az ország egyik legmegbízhatóbb ellátását kaphassuk meg, legyen szó bármilyen cserealkatrészről, vagy új termékről. 15 éve foglalkozunk fa vagy alumínium redőnyök, zsalúziák, napellenzők, pergolák, zsalugáterek, garázskapuk építésével, javításával vagy éppen motorizálásával, szél-, fény-, rezgésérzékeléssel. A lakosság szolgálatában számunkra az a legfontosabb, hogy büszkék lehessünk a saját munkánkra, az értékesített és felszerelt termékek kezelhetőségére és tartósságára. Hiszünk abban, hogy ami új állapotában nem volt jó, az később sem "kopik össze", elsőre kell helyesen kivitelezni a munkát.

MINDEN AMI ÁRNYÉKOL PÉNZT TAKARÍT MEG ÖNNEK.

Célunk, hogy az egyszerűtől a luxusig minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb árnyékolástechnikai berendezést. Szakképzett kollégáink,tisztán, fegyelemmel és kiváló minőségben dolgoznak, azért, hogy Önnek a lehető legtöbbet adhassák. Munkánk eredményeként büszkék vagyunk arra, hogy már nem csak a hirdetések miatt, hanem a jó hírnév miatt keresik meg cégünket. Referenciáink között országszerte és már a határon túl is több elégedett vásárlót és több nagyobb projektet tudhatunk magunk mögött.

Szolgáltatásunk teljes körű, a helyszíni felméréstől a műszaki tanácsadáson keresztül a szerelésig, javításig minden feladatot vállalunk. Cégünk küldetése, hogy úgy takarítson meg pénzt az ügyfeleinek, hogy figyelmükbe ajánlja az energia hatékony árnyékolás által nyújtott plusz lehetőségeket, melyekről ebben a modern korban már csaknem megfeledkeztek. Az elégedett vásárlóink és ügyfeleink, akik átérzik a minőség valódi fontosságát velünk megtudják, hogy milyen érzés biztonságban tudni a családot az ártalmas UV-sugárzástól, hogy milyen érzés nyugodt lelkiismerettel magára hagyni egy intelligens árnyékolót, vagy éppen milyen érzés egy tökéletes árnyékolót akár 25 évig hibátlanul használni!