Redőny szerelés - redőny beszerelés

Redőny szerelés - redőny beszerelés

Redőny javítás, beszerelés szakértőktől

Redőny szerelést vállalunk! Cégünk foglalkozik a redőnyöknek a javításával. Ezalatt értjük a gurtni cserét, a redőny automata cserét, elektromos redőny szerelést, redőnymotor szerelést, redőnyzsinór cserét, redőnytok szerelést, redőnyléc cserét, szúnyogháló és napháló szerelést. A beszerelés során vállaljuk az alumínium redőnyt, műanyag redőnyt, faredőnyt, motoros redőnyt, szúnyoghálós redőnyt, naphálós redőnyt, redőnymotort, smart home-ot. Keresse fel weboldalunkat!

Ha tőlünk rendel terméket, akkor elengedjük a kiszállási díjat, de más esetekben is garantáltan alacsony lesz ez az összeg. Mindenesetben tapasztalt, rutinos szakemberek végzik el a redőnynek a javítását. A lehetőségekhez képest gyorsan de mindenekelőtt jól és hatékonyan dolgozunk. 

Keressen fel minket telefonon! Ha egyeztettünk egy időpontot akkor már kitudunk menni Önhöz elvégezni a felmérést. A beszerelések és a javítások során is van egy felmérés, hiszen csak ezután tudjuk pontosan megállapítani, hogy mit fogunk csinálni, valamint ez után tudjuk megmondani, hogy mennyibe fog kerülni a szolgáltatás. Keressen fel minket bizalommal, tekintse meg weboldalunkat.