Redőny szerelés

Redőny szerelés

Redőny szerelés Budapesten!

Elszakadt a gurtni? Elektromos redőny rendszert szeretne? Szúnyoghálós redőnyt szeretne? Jó helyen jár. Mi hosszú évek óta foglalkozunk a redőnyök minden kis szegletével. Abszolút egyedi igények szerint dolgozunk, nem utasítjuk el, ha szokatlan, de megvalósítható ötlete van. Hozzánk bátran fordulhat. Hívjon minket, hogy egyeztethessünk.

Elszakadt a gurtni? Elektromos redőny rendszert szeretne? Szúnyoghálós redőnyt szeretne? Jó helyen jár. Mi hosszú évek óta foglalkozunk a redőnyök minden kis szegletével. Abszolút egyedi igények szerint dolgozunk, nem utasítjuk el, ha szokatlan, de megvalósítható ötlete van. Ha redőnyének az automáta romlott el, hívjon fel minket, akár még is kitudunk menni önhöz. 20 év tapasztalatával már nagyon gyorsan elvégezzük az egyszerű feladatokat, de a nehéz, komplexebb feladatoktól sem riadunk meg. Hozzánk bátran fordulhat. Hívjon minket, hogy egyeztethessünk.

ALUMÍNIUM REDŐNY

Ön még nem ismeri? Az alumínium redőnyök képviselik a redőnyök között a prémium szegmenst. Kiemelkedő minőségűk és strapabíró képeségűk egyedülálló kombinációja teszi őket a képzeletbeli rangléta tetejére. A prémium redőnyrendszerek kíváló alapját biztosítják, melyekbe beépíthető szúnyogháló, napháló és redőnymotor akár egyszere.

Hallot ön már az okos redőnyrendszerekről? Telefonról, tabletről vezérelhető, a szokásainkhoz maximálisan alkalmazkodó redőnyrendszerek alapja szintén az alumínium redőny biztosítja.

Tekintse meg választékunkat vagy ha kérdése van hívja az ügyfélszolgálatunkat a 061 445 11 81 telefonszámon.

Aluredőny - alumínium redőnyAluredőny - alumínium redőny

ALUREDŐNY

Ez a külső tokos alumínium redőny az egyik legnépszerűbb típus az alumínium redőnyök között. A redőny alul 45 fokban hajlított, hengerelt és por festett alumínium tokkal rendelkezik amely alumínium öntvény oldal végekkel záródik. A redőny tok szerelő nyílással ellátott ami az esetleges meghibásodások zavartalan lehetőségét biztosítja. A redőny tokban helyezkedik el a redőny tengely is mely porvédő csapágyazással ellátott. Működése a porvédős csapágyazásnak köszönhetően csendes. A tengely horganyzott perforált acél tengely , védőgyűrűk gondoskodnak a súrlódásmentes és halk működtetésről. A tengely továbbá tartalmaz egy feltolásgátló rendszert is, ez a rendszer mozgatja a redőny léceket.

A redőny lécek arriterezést kapnak, így garantált a tökéletes mozgás, és a sérülésmentes működtetés. A redőny lécek habbal ellátott szigetelt és por festett alumínium redőny lécek. A hab nem csak szigetelést, hanem merevséget is ad a redőny léceknek. A redőnypalást alsó profilja gumi szigetelést kap, feladata a zaj csillapítása és a tökéletes víz zárás biztosítása. A redőny sín extrudált alumínium profil, ami a jobb szigetelés eléréséért kefés tömítést kapott. A redőny sín mérete 22 mm x 53 mm. A redőny sín színe minden esetben megegyezik a redőny tok színével. A sín a tokvéghez kapcsolódik, és a rögzítése rejtett rejtett csavarozással történik.

ALUREDŐNY SZÚNYOGHÁLÓS - COMBI

A külső tokos alumínium redőnynek ez egy dupla lefutó sínes változata. A redőny tokban egy rugós rendszerű mozgatható szúnyogháló található. Minden esetben a szúnyogháló belül közlekedik , és a redőnytől függetlenül mozgatható. A szúnyogháló felengedett állapotában a redőny tokba záródik, és felhúzott állapotában nem látható. A szúnyoghálós alumínium redőny redőny tokja egy hengerelt alumínium lemez, mely alul 45 fokban hajtott, és külső szerelő nyílással ellátott redőnytok. A szerelő nyílásnak köszönhetően könnyen javítható, és szerelhető. A redőny tokba helyezkedik el az acél redőny tengely és az extrudált bordás csöves szúnyogháló tengely is. A szúnyogháló tengelye rúgós rendszerű.

A szúnyogháló alap anyaga kereszt szövésű üvegszál. A szálak vékony de rendkívül erős és nem deformálódó alak tartó szálak. Az üvegszálak nem UV állóak, ezért az üvegszálak teflon bevonattal vannak ellátva. A teflonnal bevont üvegszál tartós, alaktartó és rugalmas. A teflon bevonatú szúnyogháló nem éghető, magas a hőtűrő képességű és rendkívül tartós szürke színű szúnyogháló. A szúnyoghálós alumínium redőny sínje extrudált alumínium profil, mely szigetelő és záró kefékkel van ellátva. A sín mérete 39 mm x 53 mm. A lehúzott szúnyoghálóhoz a kefék hozzá simulnak, ennek köszönhetően teljes zárást biztosítanak. A sínek között alul egy záró akasztó profil található, ehhez csatlakoztatható a lehúzható szúnyogháló. működtetése könnyű, praktikus.