Szúnyogháló javítás

Szúnyogháló javítás

Szúnyogháló javítás Budapesten

A nyári időszak egyik legbosszantóbb ténye a szúnyogok jelenléte. Ne szenvedjen miattuk még a lakásában is! Hívjon minket, és megoldjuk problémáját egy szúnyoghálóval. Több opció közül választhat, lehet fix keretes szúnyogháló, mobil ablak szúnyogháló,tolókeretes, vagy plissé szúnyogháló. Csak önnek kell dönteni, hogy mit szeretne. Hívjon minket bizalommal.

A nyári időszak egyik legbosszantóbb ténye a szúnyogok jelenléte. Ne szenvedjen miattuk még a lakásában is! Hívjon minket, és megoldjuk problémáját egy szúnyoghálóval. Több opció közül választhat, lehet fix keretes szúnyogháló, mobil ablak szúnyogháló,tolókeretes, vagy plissé szúnyogháló. Ha háziállata van, akkor önnek a legjobb megoldás az állatbiztos szúnyoghálók. Ezek a szúnyoghálók sokkal erősebb anyagból készültek, mint a hagyományosak, így a kaland vágyó cica nem tud majd kiszökni. Válasszon lehetőségeink közül, és keressen fel minket. Hívjon minket bizalommal.

Szúnyoghálók javítása

Üdvözöljük a szúnyogháló javítások és új szúnyogháló szerelés oldalunkon. A szúnyoghálók javítást kedvezményes árakon kiszállási díj nélkül végezzük! Folyamatos kedvezményekkel kedveskedünk már meglévő és új ügyfeleinknek. Új szúnyoghálók készítését, régi szúnyoghálók javítását rövid határidővel vállaljuk Budapesten és Pest megyében kiszállási díj nélkül fix árakon.

A fix keretes szúnyogháló javítása akár a helyszínen is elvégezhető, így költség hatékony megoldást jelent. Alumínium és műanyag keretes szúnyoghálók esetében idővel a teflon bevonatú szúnyoghálók elöregednek, a teflon bevonatot a nap szét égeti, a rögzítő gumi elveszti rugalmasságát, a keretet össze tartó sarokelemek elrepedhetnek, esetenként el is törhetnek.

Mobil ablak szúnyogháló javítása esetében típustól függően a helyszínen is elvégezhető a javítás. A mobil szúnyoghálók esetében gyakran fordul elő a szúnyogháló kiszakadása, a felhúzó rugós szett elöregedése, és a szúnyogháló aljánál lévő rögzítő gumi csík elszakadása. Ezeket a javításokat akár a helyszínen is el tudjuk végezni.

Mobil vízszintes mozgatású szúnyoghálók javítása esetében gyakori meghibásodások oka, hogy a szúnyogháló kiszakad, vagy a csapágyazott rugós tengelyre nem tekeredik vissza a szúnyogháló, azaz a szúnyogháló nem mozdul. Ilyen esetben a szúnyogháló javítást a helyszínen nem tudjuk elvégezni, de természetesen a javítás árát úgy határoztuk meg, hogy ezt a tényt figyelembe vesszük.

Nyíló szúnyogháló ajtó javítása esetében a gyakori meghibásodások oka hogy az üvegszálas háló kijött az alumínium profilból, esetleg kiszakadt, vagy a nyíló szúnyogháló ajtó zsanérja tönkre ment. Ezeket a javításokat akár otthonában is el tudjuk végezni, így költség hatékonyan tudjuk szúnyogháló ajtóját megjavítani , felújítani.

Toló szúnyogháló ajtó javítás esetében gyakori meghibásodás a vezető görgők kopása, a szúnyogháló kiszakadása a sarok elemek eltörése kilazulása. Ezeket a javításokat nem minden esetben tudjuk a helyszínen azonnal elvégezni, mivel a toló keretes ajtók mérete nagy, felújításuk műhely körülményeket igényel.

Plisse szúnyoghálók javítása esetében a gyakori meghibásodások oka a feszítő zsinórok szakadása és a szúnyogháló kiszakadása. Mivel több típusa van forgalomba, ezért előfordul, hogy javítás csak műhely körülmények között lehetséges. Ezt a tényt figyelembe véve alakítottuk ki szolgáltatásunk árát.

Házi kedvenceink szabadság szerető természete sok bosszúságot okozhat, ha a természet hívó szava beindítja leleményességüket, és szeretnének ki vagy bejönni szúnyoghálónkon. Sajnos ez elő fordulhat, de mindenre van megoldás. Bizonyos termékeink esetén rakhatunk szúnyoghálójába olyan hálót, ami színében tökéletesen passzol a többihez, viszont erőssége messze felül múlja sima üvegszálas hálóinkat. Mivel minden helyszín más és más elvárást támaszt velünk szemben, így ezek a termékeink egyedi árasak. Mi is nagy állatbarátok vagyunk, és megosztjuk Önnel tapasztalatainkat. Kérjen ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, szívesen segítünk.