Kávai Autó

Kávai Autó

Minden ami autó!

A Kávai Autó Kft a nyolcvanas években gyökerezik, de a lehető legmodernebb cég a környéken. Főbb területeink a karosszérialakatolás, de foglalkozunk gumiszereléssel, javítással, utánfutó és pótkocsi gyártással, illetve kölcsönzéssel is. Ha jó autószerelő céget keres, akkor feltétlenül minket keressen fel!

Összekoccant egy másik autóval? Talán annyira, hogy totálkáros lett az autója? Semmi gond, hozza el hozzánk! Karosszéria lakatosként kollégáimmal együtt tökéletes állapotba tudjuk hozni autóját. Vagy esetleg a gumival van probléma? Arra is van megoldásunk. Vállaljuk a kerékcserét, a centrírozást, a légnyomás ellenőrzést, utántöltést, standard abroncsok és tömlők javítását, gumiabroncsok szezonális eltárolását. 

De mi nem csak szereléssel foglalkozunk, hanem mással is. Foglalkozunk utánfutó és pótkocsiknak a gyártásával is. Különböző méretekben gyártunk lószállítókat, motorszállítókat, trélereket, billentős pótkocsikat, valamint nyitott, zárt, egytengelyes, kéttengelyes büfékocsikat is. Keressen minket bizalommal!