A festő

A festő

ColorFix Gold - Molnár Attila szobafestő

Szobafestőt keres? A legjobb helyen jár. Szobafestő mázolóként vállalok szobák festését Budapesten és környékén. Kedvező áron dolgozok, a megrendelő igényei alapján. Vállalok szobafestést, tapétázást, penészmentesítést, beázások repedések javítását, fa pácolást, kerítés mázolást, rejtett világosítások kialakítását, gipszkartonozást. Hívjon bizalommal, és otthonát tökéletesre festem!

Szobafestőt keres? A legjobb helyen jár. Szobafestő mázolóként vállalok szobák festését Budapesten és környékén. Kedvező áron dolgozok, a megrendelő igényei alapján. Vállalok szobafestést, tapétázást, penészmentesítést, beázások repedések javítását, fa pácolást, kerítés mázolást, rejtett világosítások kialakítását, gipszkartonozást. Szakszerűen, precízen dolgozom, munkámra még sosem volt panasz. Kérjen árajánlatot a díjmentes felmérés után. Ingyenesen kiszállok önhöz, és felmérem a terepet, majd elkészítem az árajánlatot, amiért önnek nem kell fizetnie. Hívjon bizalommal, és otthonát tökéletesre festem!

A szobafestésben a szakmai ismeret, a szakmai precizitás mellett az emberi kreativitás és az ötletesség is fontos szerepet játszik. A tökéletes eredményhez nagy mértékben hozzájárulnak a napjainkban már kapható korszerű technológiák, az egyre jobb minőségű alapozók, festékek, színezők, ám mindezek mit sem érnek hozzáértő és tapasztalt szakember nélkül!

A munkákat teljes takarással, fóliázással, papírozással vállaljuk. Egy egyszerű tisztasági festéstől a teljes körű lakásfelújításig állunk bárki rendelkezésére. Célunk a gyors, tiszta, pontos munkavégzés és legfőképp az ELÉGEDETT ügyfél!!

Nem csak a "nagy" szobafestő munkákkal foglalkozunk, számunkra fontosak a kisebb munkák is . Akár szobafestésről, beázás javításról, vagy tisztasági festésről van szó, akár irodák, intézmények, lépcsőházak felújításáról, keressen fel és kérje Ingyenes Árajánlatomat!

Szeretné falait, mennyezetét felújítani, újra festeni? Akkor jár a legjobban, ha a munkát szakemberekre bízza. Vállaljuk a régi festékréteg vagy tapéta eltávolítását, a falfelület glettelését, csiszolását illetve a Önök által kiválasztott színekre való festését, tapétázását.

Amit nyújtunk Önnek

 - Anyagbeszerzés, kiszállítással együtt: a megrendelő igényei alapján vállaljuk a megfelelő minőségű anyagok beszerzését és kiszállítását

 - A munka befejeztével tiszta területet hagyunk magunk után

 - Szakszerűség, precizitás, minőségi kivitelezés

 - Garancia

 - Kedvező Árak

Kérjen árajánlatot a díjmentes felmérés után! Az árajánlat elkészítése nem kötelezi Önt semmire!

Telefon: 0620-481-28-98

Email: festo.szobafesto@gmail.com

Ha Ön olyan szobafestőt keres, aki

 - igény esetén hétvégén is dolgozik

 - nem fogyaszt alkoholt

 - kedvező áron, rövid határidővel és igényeinek megfelelően végzi a munkálatokat

 akkor jó helyen jár, mert megtalálta!!

Ha szükséges a padlót, bútorait, értéktárgyait, letakarjuk és megóvjuk a munka befejeztéig

Miután elkészültünk a festő munkával , a takarófóliákat zsákba szedjük és az általunk okozott koszt feltakarítjuk!

Szobafestő Munkáinkra Garanciát vállalunk!

Szolgáltatások

Tisztasági festés

Szobafestés

Penészmentesítés

Beázások, repedések javítása

Tapétázás, Dekorációs tapéták

Poszterek felrakása

Gipszkarton szerelés, glettelés

Rejtett világítások kialakítása

Nomasztil felrakása (díszcsík hungarocellből)

Nyílászárók, fa-és fémfelületek mázolása

Fa pácolása, lakkozása

Széldeszkák lazúrozása

Kerítés mázolás

Kérem, hívjon bizalommal, és az ingyenes helyszíni felmérést követően a megbeszélt időben elkezdem a munkát majd határidőre átadom Önnek új otthonát, irodáját.