Gázkészülék Szerelő

Gázkészülék Szerelő

Gézkészülékek szerelése gyorsan, szakértőtől

Gázkészülékét megjavítattná? Hívjon minket! Vállalatunk gázkészülékek szerelésével, karbantartási munkálatokkal, gázkészülékek szervízelésével foglalkozik. Foglalkozunk továbbá gázkészülékek teljes beszerelésével, segítünk kiválasztani a megfelelő terméket, és üzembe is helyezzük önnek. Hívjon minket bizalommal!

Gázkészülékét megjavítattná? Gázszivárgásra gyanakszik? Új gázkészüléket szeretne beépíteni? Hirtelen eltűnt a melegvíz? Tudjuk, hogy ezek milyen fontos, és aggasztó problémák. De mi segítünk. Hívjon minket! Vállalatunk gázkészülékek szerelésével, karbantartási munkálatokkal, gázkészülékek szervízelésével foglalkozik. Foglalkozunk továbbá gázkészülékek teljes beszerelésével, segítünk kiválasztani a megfelelő terméket, és üzembe is helyezzük önnek. Legyen szó akár otthoni gázkészülékről, vagy ipariról, mi elvállaljuk! Hívjon minket bizalommal!

Szolgáltatásaink

Gázkészülék szakembert vagy szerelőt keres Budapesten, vagy a város környékén? Gázszivárgást észlelt esetleg? Vagy új gázvezeték rendszerének beszereléséhez, karbantartásához keres gáz-szerelőt? Gázvezetékek szerelését vállaljuk családi házakban és ipari létesítményekben egyaránt! Gázszerelés Budapesten és környékén, gázvezetékek karbantartása, javítási feladatok elvégzése és ellenőrzése. Vállalkozásunkra számíthat családi házának gázvezetékeinél, de vállaljuk ipari létesítmények gázvezetékekkel kapcsolatos munkálatait is.

GÁZKÉSZÜLÉK SZERELÉS

Církó, konvektor, tűzhely, vízmelegítő vagy akár bojler Mi szakszerű javítást végzünk.

KARBANTARTÁSI MUNKÁLATOK

Mi teljeskörű, szakszerű javítást vagy tisztító karbantartást végzünk!

GÁZKLÉSZÜLÉK SZERVÍZELÉS

Bármiben segítünk Önnek, ami fűtésszerelőt, vagy gázkészülék szerelőt igényel.

ÚJ GÁZKÉSZÜLÉKET SZERETNE? SEGÍTÜNK! KERESSEN MINKET!

A gázkészülék üzembe helyezésére a készülék gyártója, vagy a gyártó feljogosított megbízottja (szervizese) jogosult. A gázkészüléket az üzemeltetési utasítás előírásai szerint kell üzemeltetni. Az üzembe helyezést végző személy az üzembe helyezést megelőzően köteles a készülék gáz- és vízoldali tömörségét ellenőrzi, és ennek megfelelőségét nyilatkozatban rögzíteni.

A gázkészülék, konvektor, kazán, cirkó, tűzhely bekötőjének az a feladata, hogy felülvizsgálja a készülék bekötését. Ellenőrizze a kéményseprő szakvéleményt, a gáz helyes bekötését, az érintésvédelem meglétét, a hideg-melegvíz és a fűtés helyes bekötését, hogy szakszerűtlen bekötés esetén a készülék ne károsodhasson. Ha minden feltétel megfelelő, akkor a készülék garanciajegyét is a bekötő véglegesíti. Tehát a gázkészülék bekötő egy "felülvizsgáló" is, aki ha bármiféle hibát észlel, azt közli a megrendelővel, a hibákat kijavíttatja, és kéri a hiányzó szakvéleményeket.

+36 (20) 238 5720

Néhány szó a munkánkról...

Gázkészülék szerelés

Tudjuk, milyen kellemetlen tud lenni az, ha nincsen meleg víz, vagy fűtés, ezért szakembereink a javítási munkálatokat az év minden napján éjjel-nappal (0-24) végzik el. Javasoljuk azonban, hogy készülékeit még az előtt javíttassa meg, amennyiben ismeri a hibáit, hogy annak működőképesnek kell lennie, tehát a fűtési szezon előtt. Nem is gondolná, mennyi minden állhat a probléma hátterében, lehet ez egy elhasználódott, rozsdás cső is. Ha többször előfordult már a meghibásodás érdemes elgondolkodni a teljes felújításon, hisz az öreg víz- és gázvezetékek a lakás szerkezetében is nagy károkat okozhatnak.

A magyar háztartásokban is gyakran felmerülő probléma, hogy hirtelen megszűnik a melegvíz, mely azonnali megoldást igényel. A baj nem válogat, bárkit bármikor megtalál, ezért van szükség egy olyan profi szerelőgárdára, mint a miénk. Ha érzékelte a problémát azonnal, gondolkodás nélkül tárcsázza cégünket, munkatársunk a vonal másik végén biztosan fogadja hívásását, mozgósítja szakképzett szerelőinket és a segítség azonnal ott terem az ajtaja előtt.

Gázkészülék javítás

A gázzal működő bojlerek többnyire vezetékes gázzal szerelve felelnek a lakásunkban a meleg vízért. Előnyük, hogy mivel a vizet állandóan egy adott hőmérsékleten tartják. Ha nem megfelelően működik Önnél a gázkonvektor, gázkészülék, vagy gáztűzhely javítás szükséges a konyhájában, ha elromlott a gázkazán, cirkó, gázbojler csere vagy gázbojler javítás igénye merült fel, esetleg új gázkészüléket kell felszerelni - mi írásos garanciavállalással állunk gázszerelés szolgáltatásunkkal az Ön szolgálatára. Kisebb munkát is vállalunk.

Kevés háztartásban foglalkoznak bojler vízkőmentesítésével, pedig a vízkő komolyan, akár harminc százalékkal is megemelheti berendezésünk fogyasztását, emellett a víz felmelegítésének időtartama is jelentősen nőhet. A víz területenként változó keménységű, így a vízkőmentesítés is különböző időszakonként lehet aktuális. Budapesten különösen kemény vízzel számolhatunk, így legalább háromévente (egyes vélemények szerint másfél-kétévente) célszerű elvégezni a műveletet. Hozzá nem értőknek célszerű ehhez szakembert hívni. A bojlerek szabályozható hőmérsékletűre melegítik a vizet, és azonnali folyással meleg vizet adnak.