Vízszerelő mester

Vízszerelő mester

Vízszerelő mester Budapesten

Vízköves a bojlere? Vagy csöpög? Nincs melegvíz? Tudjuk, hogy ez milyen kellemetlen, ezért vagyunk mi, hogy megoldjuk a problémáját. Ügyfélszolgálatunk non-stop, éjjel-nappal hívhat minket, mert tudjuk, hogy milyen nyugtalanító, amikor elromlik valami. Keressen minket bátran, és mi mindent megteszünk, hogy önnek többet ne fájjon a feje a vizszereléssel.

Vízköves a bojlere? Vagy csöpög? Nincs melegvíz? Tudjuk, hogy ez milyen kellemetlen, ezért vagyunk mi, hogy megoldjuk a problémáját. Ügyfélszolgálatunk non-stop, éjjel-nappal hívhat minket, mert tudjuk, hogy milyen nyugtalanító, amikor elromlik valami. Munkánkra 100%-os garanciát adunk, mert tudjuk, hogy amit mi csinálunk, abba hiba nem lehet, mert alaposan, precízen, megfontoltan dolgozunk. Keressen minket bátran, és mi mindent megteszünk, hogy önnek többet ne fájjon a feje a vizszereléssel.


Budapesten az alábbi tevékenységet vállaljuk: csapcsere, csaptelepcsere, lefolyó szifon csere, csőszivárgás megszüntetés, duguláselhárítás, mosógép és mosogatógép stangok kiépítése vagy átépítése, WC- tartály és kagyló beépítése cseréje. Konyhai mosogató csere illetve beépítés.


Csőszivárgások feltárása és megszüntetése. Vízóra bekötés és ügyintézés, tervezéssel. Hiba megelőzés karbantartás, tartályok és bojlerek vízkőmentesítése. Vállaljuk Dunaújvárosi lakásának fürdőszoba felújításátnak vagy konyha felújításának vizes munkáit. A fürdőszoba és konyha felújítási munkák esetén helyszíni körbejárást követően adunk ajánlatot.

ELTÖRT A WC-KAGYLÓ, SZIVÁROG A CSAPTELEP, FOLYIK A WC TARTÁLY? SEGÍTÜNK!

A vízszerelési szolgáltatásaink közé tartozik a vízkőmentesítés is, WC tartályok, bojlerek, vízvezetékek vízkőmentesítése.

Vállaljuk továbbá dunaújvárosi lakásában WC-tartályok, WC-kagylók, mosdók, mosogatók, szifonok, kádak, szaniterek beszerelését és kiépítését.

Lakásfelújítás során konyhai blokkok, komplett fürdőszobák átalakítását, mosdók, fürdőkádak, zuhanykabinok cseréjét is vállaljuk a szükséges bontási munkákkal együtt is. Régi radiátorok cseréjét, áthelyezését, átalakítást, ha kell hegesztéssel is vállaljuk.

Vízszerelőink vízszerelés során vállalják fürdőszobák, konyhai blokkok rendszereinek megtervezését, komplett átalakítását, felújítását, kivitelezését, vízvezetékek szerelését épületen belül és kívül.

A vízszerelés a lakás karbantartásával kapcsolatos alapvető munkálatok egyike.

A rossz minőségű, rosszul kivitelezett, vagy a használatban elöregedett vízvezeték szerelvények gyakran sok problémát okoznak, amik kijavításával nem célszerű várni, mert csak még nagyobb lesz a baj. Egy csöpögő csap vagy az eldugult lefolyó apró kellemetlenségnek tűnhet, azonban ha nem tárják fel és kezelik időben a probléma gyökerét, az később jelentős mértékben súlyosbodhat és akár hatalmas károkat is okozhat.