e-bevallás

e-bevallás

Adószakértői és Könyvelő iroda

Könyvelőt keres? Vállalatunk segít önnek, hogy könyvelése szakmailag hibátlan, a hatályos törvényeknek megfelelő legyen. Költségeit törvényes keretek között számoljuk el, jövedelmét szabályosan, a lehető legkisebb adóteherrel vegye ki. A munkatársainak kifizetett jövedelmek formája optimális legyen, és még számtalan szolgáltatást tudunk nyújtani. Hívjon minket bizalommal!

Könyvelőt keres? Vállalatunk segít önnek, hogy könyvelése szakmailag hibátlan, a hatályos törvényeknek megfelelő legyen. Költségeit törvényes keretek között számoljuk el, jövedelmét szabályosan, a lehető legkisebb adóteherrel vegye ki. Adóbevallásait időben elkészítjük, és ön előre kalkulálhat a várható fizetendő adó összegével. Ha szükséges olyan ügyvédet tudunk javasolni, akivel irodánk jó szakmai kapcsolatban van. Segítünk, hogy a munkatársainak kifizetett jövedelmek formája optimális legyen, és még számtalan szolgáltatást tudunk nyújtani. Hívjon minket bizalommal!

SZAKMAI VEZETŐ

Kreutz Szilvia, az E-bevallás.hu Kft. ügyvezetője, az Adószakértő és Könyvelő Iroda szakmai vezetője a PM által regisztrált mérlegképes könyvelői, társadalombiztosítási ügyintézői és pénzügyi-számviteli ügyintézői végzettséggel valamint több éves szakmai gyakorlattal rendelkezik, mindez garancia a szakszerű munkavégzésre.

JOGI HÁTTÉR

Bármilyen jogi kérdésben, de különösen a gazdasági társaságok működésével és adóügyekkel kapcsolatban a velünk együttműködő ügyvédi irodák (velük történő megállapodás alapján) állnak az ÖN rendelkezésére.

ÖN IS TUDJA, HOGY...

a vállalkozásokat érintő környezet egyre nagyobb kihívások elé állítja az adózókat. Önnek egyre több energiát, időt kell fordítania arra, hogy megrendelője, vevője legyen, akiknek színvonalas, kifogástalan teljesítést kell nyújtania. A NAV és a többi hatóság ellenőrzései és a törvények megszigorodtak, a kiszabható bírságok összege emelkedik, az ellenőrzések száma nő. A megállapított szabálytalanságokért, hiányokért a cég vezetői és tulajdonosai anyagi, vagy akár büntetőjogi felelősséggel tartoznak.

EZEN NEM TUDUNK VÁLTOZTATNI, DE ABBAN TUDUNK ÖNNEK SEGÍTENI, HOGY

a könyvelése szakmailag hibátlan, a hatályos törvényeknek megfelelő legyen,

költségeit a törvényes keretek között számolja el,

jövedelmét szabályosan, a lehető legkisebb adóteherrel vegye ki,

a munkatársainak kifizetett jövedelmek formája optimális legyen, azok utáni adók és járulékok szabályosan, határidőben bevallásra kerüljenek,

folyamatosan átlássa vállalkozása adóügyi helyzetét, kintlévőségeit, tartozásait,

adóbevallásaiban érvényesítse a törvények biztosította adó- és/vagy adóalap csökkentési lehetőségeket,

adóbevallásai időben elkészüljenek, s Ön előre kalkulálhasson a várható fizetendő adó összegével, így határidőben be tudja azt fizetni,

ha igényli, irodájában, üzletében, telephelyén felkeressük, bizonylatait átvesszük, az aláírandó dokumentumokat rendelkezésére bocsátjuk,

szakmai konzultációra személyesen, telefonon vagy e-mailben is lehetőséget biztosítunk az iroda nyitvatartási idején kívül is,

szükség esetén olyan ügyvédet javaslunk, akivel irodánknak jó szakmai kapcsolata van.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Az e-bevallás.hu Adószakértő és Könyvelő Iroda rendelkezésre áll cégek, egyéni vállalkozók, egyéb szervezetek, magánszemélyek részére.

SZAKSZERŰEN, FELELŐSSÉGGEL, TÖBB ÉVES TAPASZTALATTAL VÁLLALUNK:

teljes körű és folyamatos adózási és számviteli szolgáltatást új és már működő vállalkozásoknak is,

korábbi időszak ellenőrzését, feldolgozását,

adott egyedi számviteli és adózási feladat megoldását, elkészítését,

vállalkozás alapítása előtti tanácsadást,

adótanácsadást (magánszemélyeknek is),

bérszámfejtést, munkaügyi nyilvántartást, dolgozók be- és kiléptetését,

adóbevallások összeállítását,

szabályzatok összeállítását,

eseti meghatalmazással képviseletet adóhatósági, társadalombiztosítási ügyekben,

megszervezzük Önnek az ügyvédi konzultációt.