Impulse tánciskola

Impulse tánciskola

Szívügyünk a latin tánc

Jöjjön el az Impulse Tánciskolába, és megmutatjuk önnek milyen az igazi latin tánc! Tánciskolánk latin tánc és társastánccal foglalkozik, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tanítunk táncot. Gyerekeknek zumba és gyerek társastáncot, felnnőteknek bachata és kubai salsát tanítunk, valami esküvői táncoktatást is vállalunk. Jöjjön el hozzánk, és érezze át ön is, amit a tánc szeretete ad!

Jöjjön el az Impulse Tánciskolába, és megmutatjuk önnek milyen az igazi latin tánc! Tánciskolánk latin tánc és társastánccal foglalkozik, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tanítunk táncot. Gyerekeknek zumba és gyerek társastáncot, felnnőteknek bachata és kubai salsát tanítunk, valami esküvői táncoktatást is vállalunk. Az igazán ügyes és tehetséges táncosaink a nagyérdemű előtt is megmutathatják, mit tudnak. Lehetőséget kapnak nívósabb rendezvényeken fellépni, ahol képviselhetik iskolánkat. Jöjjön el hozzánk, és érezze át ön is, amit a tánc szeretete ad!

KÉPZÉSEINK

Gyermek és felnőtt táncoktatás a zumbától a társastáncokig. Közösség, fellépések, versenyek.

Gyermek táncoktatás

A gyerekek (5-22 év között) igényes balett termi környezetben látogathatják kezdő és haladó gyerek zumba és gyerek társastánc csoportjaink közül a kedvencüket.

Felnőtt táncoktatás

A felnőtteknek szóló társastánc óráink a bachata és a kubai salsa a tánc szeretetéért, valamint az esküvői táncoktatás, hogy a nagy napon minden olyan legyen, amilyennek szeretnéd.

Fellépő csoport

Gyerek és felnőtt diákjaink is kapnak lehetőséget megmutatni tudásukat. A kiemelkedő táncosok nívósabb rendezvényeken többször is képviselhetik iskolánkat.

Galéria és referenciák

Ha szeretne betekintést nyerni egy óra vagy egy tábor hangulatába, vagy felkeltette érdeklődését a fellépőcsoportunk, látogassa meg galériánkat.

GYERMEK TÁNCOKTATÁS

Gyermek Zumba

Akik még csak most kóstoltak bele a táncok világába, azoknak a kezdő zumbát ajánljuk. Az itt megszerzett tudás később haladó zumbán és társastáncon is jól használható.

Gyermek Társastánc

Folyamatosan lehet csatlakozni csapatunkhoz akár pár nélkül is. Minden évben részletesen megismerkedünk 2-3 tánccal, melyek a fellépések és a gála anyagát képezik majd.

FELNŐTT TÁNCOKTATÁS

Felnőtt kubai salsa, bachata és kizomba

A vidám stilus kedvelőit várjuk párjukkal vagy anélkül a kubai salsa óráinkra, míg a romantikus meghittséget keresőket a bachata vagy kizomba óráink valamelyikére.

Reggaeton és női mozgástechnika

Ha vonzanak a latinos, fiatalos utcatáncok vagy a nőies mozgásodon szeretnél csiszolni, várunk egy sok csípő-mellkas izolációt tartalmazó, izzasztó reggaeton órára.

Magán táncórák

Neked tetsző időpontban tudsz táncot tanulni, ha lemaradtál néhány óráról vagy szeretnél, de nem tudsz az órarendi órákon részt venni. Előnye a saját tempóban haladás.

Esküvői táncoktatás

Esküvősöknek igényeik szerint vállalunk nyitótáncok, meglepetéstáncok és gyertyafénykeringő betanítást privát órákon, egyéni tempóban.

Jelenleg több csoporttal is dolgozunk, melyekből a legjobb növendékeink kerülnek a ki a prémium fellépésekre, nem ritkán vendég előadókat is alkalmazva, hogy minél sokszínűbb legyen a műsor. Köszönhetően ez annak, hogy remek kapcsolatot ápolunk a Gárdonyi Géza Általános Iskola és a Violin Művészeti Iskola több tánctagozatos csoportjával, valamint Tóth-Varga Zsuzsanna és Szerecz Róbert párosával. Szeretjük a kisebb fellépéseket, ahol sokszor nagy a tér, ilyenkor akár a teljes csoportokat is színpadra visszük, ami gyakran 10-12 főt is jelent egyszerre a színpadon. Mindig nagyon látványos, ahogy ennyi gyerek egyszerre mozog a színpadon egyforma, gyönyörű fellépőruhákban, különböző korosztályokban.

Közös zumba a közönséggel

Zumba csoportjaim segítségével megmozgatjuk a közönséget közkedvelt slágerekre egyszerű koreográfiákkal. Remek hangulatfokozó és kiváló buliindító akár felnőtt nőknek, akár gyerekeknek.

Gyermek Társastánc

Gyerek növendékeink 4-6 páros gyönyörű latin és standard koreográfiákkal hozzák a színpadra a szenvedélyt és az eleganciát, és bűvölik el a közönséget minden egyes alkalommal.

Zumba csoportok

Kisebb (5-10 év) és nagyobb (10-18 év) zumba csoportjaink változatos mixeket táncolnak a latin táncoktól a hip-hopig.

Felnőtt társastánc: salsa és bachata

Két páros felnőtt csoportunk kubai salsával és bachatával, ezzel a két divatos tánccal egyedülálló a dunaújvárosi fellépők palettáján.